Google maakt Google I/O 2017 datum en locatie bekend

Google heeft middels een mysterieuze puzzel onthuld wanneer en waar Google I/O 2017 plaats zal gaan vinden.

Google

Google’s evenementen zijn een stuk interessanter geworden nu de zoekgigant zich met zijn hardware divisie meer op producten voor consumenten richt. Eind vorig jaar introduceerde Google de Pixel en Pixel XL. In plaats van losse flodders wil de techgigant vanaf nu gefocuste hardware uitbrengen. Daarvoor richtte het een aparte hardware divisie op, onder leiding van voormalige Lenovo-president Rick Osterloh.

Google I/O 2017

Het volgende grote Google evenement wordt Google I/O, de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. Daar zal Google ongetwijfeld zijn toekomstplannen voor Android onthullen. Vorig jaar kregen we toen uitgebreid Android Nougat te zien. Maar wanneer vindt het evenement plaats? De zoekgigant verstuurde vandaag een mysterieuze tweet, waarop ontwikkelaars op onderzoek uitgingen om de datum en locatie uit te vogelen.

Google I/O 2017

Maart

We zullen je de moeite besparen. Uit de zoektocht blijkt dat Google I/O dit jaar tussen 17 en 19 maart plaats vindt. Net zoals vorig jaar wordt de conferentie gehouden in het Shoreline Amphitheater, in de achtertuin van Google in Californië. De Google I/O website is ook geüpdatet, al is er weinig informatie te vinden. Naar verwachting kunnen ontwikkelaars zich binnenkort inschrijven. Slechts een klein gedeelte zal daadwerkelijk worden uitgenodigd. Kaartjes kostten vorig jaar maar liefst $900. Toen onthulde Google de Google Assistant, de chat-app  Allo, Google Daydream en de Google Home. Wat heeft de zoekgigant voor dit jaar in petto?

Bron: Google via AndroidPolice

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters