Livestream: kijk hier de Google I/O 2017 keynote live

Google I/O gaat vandaag van start. Google zal naar verwachting verschillende nieuwe producten aankondigen en de aandacht vestigen op Android O. Je kunt het allemaal live volgen middels de livestream.

Google I/O 2017 keynote livestream

Vanavond is het dan eindelijk zover. Om 19:00 begint de eerste keynote van Google I/O, het jaarlijkse evenement van de zoekgigant. Google CEO Sundar Pichai zal het woord nemen om de toekomst van het bedrijf te onthullen.

Android Oreo Google I/O

Je kunt de anderhalf uur durende keynote via de livestream hieronder zelf live volgen. Daarna gaan er allerlei workshops voor ontwikkelaars van start, die je via hetzelfde Youtubekanaal ook kunt bekijken. Ook daar zullen enkele onthullingen en demonstraties plaatsvinden.

Vorig jaar werd er bijvoorbeeld tijdens de grote keynote niks over Project ARA gezegd, de ondertussen gecancelde modulaire telefoon. Tijdens een korte workshop werd de revolutionaire gadget vervolgens wel gewoon gedemonstreerd.

Google Assistant en Android O

Goed opletten dus, maar gelukkig zullen wij natuurlijk het belangrijkste nieuws aan je melden. We krijgen waarschijnlijk vooral veel over Google Assistant te horen, de slimme assistent.

Na het vrijgeven van de officiële SDK kunnen ontwikkelaars en fabrikant zelf de assistent verwerken in hun producten. Ook zal de zoekgigant naar verwachting aankondigen dat de assistent naar iOS komt. Eigenaren van een iPad of iPhone kunnen er dus binnenkort ook mee aan de slag.

Wasmachines, koelkasten en allerlei apps: Google Assistant is overal. Daarnaast zijn we vooral benieuwd naar Android O, de volgende grote update voor Google’s mobiele besturingssysteem. Hopelijk krijgen we een aantal nieuwe functies te zien.

Bovendien moeten we virtual reality en augmented reality niet vergeten. Google onthulde vorig jaar Google Daydream, het virtual reality platform voor mobiele telefoons.

Ondertussen lijkt er niet zoveel te zijn gebeurd, dus hopelijk krijgen we een update van de techgigant. Hoe dan ook belooft het een interessante keynote te gaan worden! Check terwijl je wacht de nieuwe naam van de Galaxy Note 7 en het gelekte prototype van de OnePlus 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters