Livestream: kijk hier de Google I/O 2017 keynote live

Google I/O gaat vandaag van start. Google zal naar verwachting verschillende nieuwe producten aankondigen en de aandacht vestigen op Android O. Je kunt het allemaal live volgen middels de livestream.

Google I/O 2017 keynote livestream

Vanavond is het dan eindelijk zover. Om 19:00 begint de eerste keynote van Google I/O, het jaarlijkse evenement van de zoekgigant. Google CEO Sundar Pichai zal het woord nemen om de toekomst van het bedrijf te onthullen.

Android Oreo Google I/O

Je kunt de anderhalf uur durende keynote via de livestream hieronder zelf live volgen. Daarna gaan er allerlei workshops voor ontwikkelaars van start, die je via hetzelfde Youtubekanaal ook kunt bekijken. Ook daar zullen enkele onthullingen en demonstraties plaatsvinden.

Vorig jaar werd er bijvoorbeeld tijdens de grote keynote niks over Project ARA gezegd, de ondertussen gecancelde modulaire telefoon. Tijdens een korte workshop werd de revolutionaire gadget vervolgens wel gewoon gedemonstreerd.

Google Assistant en Android O

Goed opletten dus, maar gelukkig zullen wij natuurlijk het belangrijkste nieuws aan je melden. We krijgen waarschijnlijk vooral veel over Google Assistant te horen, de slimme assistent.

Na het vrijgeven van de officiƫle SDK kunnen ontwikkelaars en fabrikant zelf de assistent verwerken in hun producten. Ook zal de zoekgigant naar verwachting aankondigen dat de assistent naar iOS komt. Eigenaren van een iPad of iPhone kunnen er dus binnenkort ook mee aan de slag.

Wasmachines, koelkasten en allerlei apps: Google Assistant is overal. Daarnaast zijn we vooral benieuwd naar Android O, de volgende grote update voor Google’s mobiele besturingssysteem. Hopelijk krijgen we een aantal nieuwe functies te zien.

Bovendien moeten we virtual reality en augmented reality niet vergeten. Google onthulde vorig jaar Google Daydream, het virtual reality platform voor mobiele telefoons.

Ondertussen lijkt er niet zoveel te zijn gebeurd, dus hopelijk krijgen we een update van de techgigant. Hoe dan ook belooft het een interessante keynote te gaan worden! Check terwijl je wacht de nieuwe naam van de Galaxy Note 7 en het gelekte prototype van de OnePlus 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters