Google kondigt persconferentie aan: Nexus 4

Google heeft voor de 29e een persconferentie aangekondigd. De kans is groot dat dan de Nexus 4 en mogelijk nog andere Nexustelefoons worden aangekondigd, waarschijnlijk met een nieuwe versie van Android erop.

Volledige review prototype LG Nexus 4 online gezet lg nexus review 4 630x419

Er is al veel uitgelekt over de LG Nexus 4, maar er zou nog iets interessants kunnen gebeuren: dat ook nog een aantal andere Androidfabrikanten een Nexustoestel presenteren. Of dat zo is, blijft afwachten; feit is dat over mogelijke andere ‘Nexussen’ nog niets is uitgelekt.

De vorige twee Nexussmartphones zijn door Samsung gemaakt en de Nexus One daarvoor was van de hand van HTC. De LG Nexus 4 is al vele malen uitgelekt, zelfs met een complete review van een prototype.

Het ziet ernaar uit dat deze Nexus 4 wordt gelanceerd, samen met een nieuwe versie van Android. Bewijzen van het bestaan van versie 4.2 circuleren al een tijdje op internet. Ook wordt wellicht iets aangekondigd over de Nexus Q, een reeds eerder aangekondigde social mediaspeler die na de presentatie nogal is afgekraakt vanwege het gebrek aan mogelijkheden.

Dat er een 32 GB Nexus 7 aankomt weten we ook al een tijdje uit uitgelekte informatie van leveranciers her en der. Het zou geen verrassing zijn als Google de persconferentie aangrijpt om deze ververste tablet ook aan te kondigen.

De 29e is overigens ook de datum van een ander belangrijk evenement voor de techwereld: Microsoft kondigt diezelfde dag Windows Phone 8 aan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters