Google laat vier nieuwe Android-toestellen zien op conferentie

Google’s I/O conferentie is begonnen en hoewel er nog geen nieuws over Android zelf te bespeuren is, heeft Google wel vier nog onbekende telefoons tentoongesteld. Drie hiervan zijn van Samsung en eentje van Acer.

Samsung Acclaim Google I/O

Google’s I/O conferentie is in volle gang in Amerika en na een op telecomgebied wat oninteressante keynote gisteren komen nu de eerste foto’s van de beursvloer binnen die des te interessanter zijn. Hoewel Froyo nog niet aangekondigd is zoals verwacht werd, heeft Google wel vier nieuwe telefoons laten zien. De eerste hiervan is de Samsung Acclaim, te zien in de foto hiernaast, die niet erg interessant is voor ons aangezien hij uitsluitend voor de Amerikaanse markt bedoeld is. De andere drie toestellen, twee van Samsung en één van Acer, hebben wel een goede kans om de Nederlandse winkels te bereiken.

De twee Samsung-telefoons waren al deels bekend, maar hebben nu weer wat meer details met zich mee gekregen. De eerste is de i5801, die volgens het kaartje naast het toestel de Samsung Galaxy 3 gaat heten. Het toestel heeft geen nieuwe details met zich mee gekregen, maar er is wel een mooie foto van gemaakt zoals hieronder te zien is. Het andere toestel, de Galaxy 5, hadden we ook al even gezien. Zeer recent lekte deze namelijk nog uit onder de naam i5500, toen we nog dachten dat de telefoon binnen de Corby-lijn zou gaan vallen. De foto van het toestel laat zeker wat gelijkenissen met de Corby-familie zien, maar het kaartje wijst uit dat de i5500 binnen de Galaxy-lijn zal gaan vallen.

Het laatste toestel dat tevoorschijn kwam op I/O 2010 is schijnbaar de opvolger van de Acer Liquid. Het toestel heet Liquid Stream en heeft een apart vierkant design. Net als zijn voorganger moet de Liquid Stream op een Snapdragon-processor gaan draaien en heeft hij een scherm met een doorsnede van 3,7 inch.

Samsung i5500 Galaxy 5 Google I/O

 

Samsung i5801 Galaxy 3 Google I/O

 

Acer Liquid Stream Google I/O

 

Bron: Unwired View

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters