Google maakt de specificaties bekend van Glass

Google heeft de specificaties bekend gemaakt van haar Glass-accessoires. De bril beschikt over een 16GB interngeheugen en een 5-megapixelcamera.

Google gaat deze week beginnen met het uitleveren van haar eerste vroege productiemodellen van Google Glass. Ontwikkelaars en beroemdheden mogen als eerste Glass gaan testen in Amerika, waarna naar verwachting eind dit jaar en anders begin volgend jaar de rest van de wereld het apparaat mag kopen. Google heeft nu een speciale pagina online gezet met de specificaties van het apparaat en een paar meest gestelde vragen.

Volgens Google heeft de Glass-bril een 5-megapixelcamera die in 720p video’s kan opnemen. Het apparaatje heeft daarnaast een display met een resolutie van 640×360 pixels. Volgens Google staat dit gelijk aan een 25″ scherm met HD-resolutie die iemand van een normale afstand bekijkt. Doordat het scherm van Google Glass zo dicht op de ogen zit zou het volgens Google daarmee te vergelijken zijn. Google weet ook te melden dat er 16GB interngeheugen in het apparaat zit waarvan 12GB vrij is voor eigen gebruik.

De fabrikant weet ook te melden dat Glass een volle dag op een batterijlading mee moet kunnen gaan. Daarnaast kan het apparaat middels micro-usb opgeladen worden en heeft het ook Wifi-ondersteuning ingebakken zitten. Google zal met een app voor Android uit gaan komen genaamd MyGlass om zo sms’jes van een telefoon op het scherm te toveren.

Google Glass 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters