Google Nexus 4 via import in Nederland leverbaar

Webshop Belsimpel heeft de Google Nexus 4 van LG geïmporteerd en via haar website te koop aangeboden. Het 16GB model kost 529 euro los bij e-tailer.

Veel Nederlandse consumenten proberen via Duitsland, Engeland en Frankrijk aan een Nexus 4 te komen van LG. Vooral het 16GB model vindt gretig aftrek aangezien het toestel een adviesprijs kent van rond de 400 euro. Webshop Belsimpel weet het toestel echter te importeren en biedt de smartphone nu op haar website aan voor 529 euro. De webshop weet het toestel ook met een abonnement aan te bieden.

De webshop rekent wel wat extra geld voor het importeren bovenop de adviesprijs. Echter was het al de verwachting dat het toestel duurde zou gaan worden in Nederland aangezien Google het toestel niet in Nederland ging leveren. Veel retailers besloten hierop niet het toestel te gaan leveren. De prijs van Belsimpel is dan ook redelijk te noemen.

Onze uitgebreide video review en geschreven review van de Google Nexus 4 kun je hier nalezen.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

LG Nexus 4 hand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Frank van Hunnik -

  Ik heb mijn 16GB model uit Amerika laten komen. De verzendservice vroeg 400 euro voor de bestelling, het verpakken en de verzending naar Nederland. Als je geluk hebt blijft het daar dan bij. Als de douane je pakketje eruit pikt, dan kost dat je bij de aflevering nog eens 60 euro btw.. Op zich is een Nexus 4 16GB voor 460 euro heel erg redelijk in mijn ogen.

 2. ger adriaans -

  Bij MediaMarkt in Duitsland kost het toestel 395 euro, 134 euro extra is wel veel om extra te betalen. Ik zou het nog net geen oplichting noemen maar misbruik maken van de situatie is het wel 😉

  1. Timboektoe -

   als je om de hoek woont wel. Maar vanuit de randstad kost je tijd en benzinegeld. Maakt het voordeeltje van 134 gelijk een stuk minder. Maar feit blijft dat het belachelijk is dat in de playstore Duitsland 349 euro kost

   1. Danijel -

    Idd, de webshop maakt simpelweg ook kosten om hem in te kopen en de kans is groot dat ook zij de hoofdprijs betalen voor het toestel ivm schaarste momenteel..

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters