‘Google Nexus 6 op 18 november in voorverkoop’

De Motorola Nexus 6 van Google is vanaf 18 november te bestellen. Je zult wel tot december moeten wachten tot Google’s phablet wordt geleverd. Hij is verkrijgbaar vanaf 649 euro.

Google Nexus 6 koopwijzer

Meerdere webwinkels bevestigen op hun verkooppagina’s van de telefoon dat de Google Nexus 6 vanaf 18 november al te bestellen is. Eerder wist All About Phones al te melden dat de Motorola Nexus 6 vanaf december ook daadwerkelijk in Nederland geleverd wordt. Google kondigde samen met Motorola de Nexus 6 vorige maand aan bij de release van Android 5.0 Lollipop.

De Nexus 6 draait uiteraard ook op dit besturingssysteem. Met 649 euro is hij voor een Nexus behoorlijk aan de prijs. Je krijgt voor dat geld 32GB opslag. De 64GB-variant is vijftig euro duurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Info JSGameboys -

    Er is genoeg over de hoge prijs van het toestel gezegd, dus daar wil ik het niet over hebben, waar ik wel van "schrik" is het prijs verschil in de 32- en 64GB versie.. Wat ik denk is van voor 50 euro pak ik de 64GB variant.. Zou dan als ik Google was geweest de 32GB versie of iets goedkoper maken of de 64GB versie duurder maken.. Hiermee verkoop je niet echt veel 32GB versies denk ik.. Voor mij een toestel wat ik graag wil hebben, dus ook wel ga kopen.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters