Google Nexus 9 van HTC verkrijgbaar in Nederland

Google is begonnen met de verkoop van de Nexus 9 in Nederland. De tablet is via de Play Store van Google te kopen voor 389 euro.

De Nexus 9 van Google is sinds vandaag in Nederland verkrijgbaar. De tablet, die door HTC gemaakt wordt, is vooralsnog alleen via de Play Store van Google zelf te verkrijgen. De Nexus 9 is in vier smaken te krijgen; in het zwart en wit, en daarbij kan gekozen worden voor 16GB of 32GB interngeheugen. Voor 16GB betaalt men 389 euro en voor 32GB moet je 479 euro aftikken. Ook is er een extra optie voor een 4G-variant; deze is wel alleen in 32GB te krijgen en kost 559 euro in totaal.

De Google Nexus 9 gaat een maand eerder dan de Nexus 6, die door Motorola gemaakt wordt, in de verkoop. Het apparaat heeft een 8.9″-scherm mee gekregen met een resolutie vcan 2048 x 1536 pixels. Daarnaast is er een 8-megapixelcamera aanwezig in de tablet en de Nvidia Tegra K1-processor. De tablet van HTC is daarmee een van de eerste tablets die de Nvidia-processor heeft mee gekregen. De nieuwe tablet van Google loopt op Android 5.0 Lollipop dat deze week uit komt voor Nexus-apparaten.

Google Nexus 9 van HTC 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters