'Google Nexus Prime krijgt metalen behuizing en 4.65-inch Super Amoled HD-touchscreen'

De nieuwe Google Nexus Prime zal naar verwachting een volledig metalen behuizing krijgen. Daarnaast is het scherm van het toestel iets groter dan gedacht; 4.65-inch met een Super Amoled HD-touchscreen.

Dat weet GSM Arena te melden. De site ontdekte dat de support-pagina van de Optimus Prime inmiddels live staat bij Samsung. Aldaar is het rugnummer GT-I9250 te lezen maar verder geen nieuwe info over de telefoon zelf. Desondanks weet GSM Arena wel wat nieuwe specificaties op te hoesten van de nieuwe Android 4.0-smartphone.

Zo zal het toestel volgens de bron een volledig metalen behuizing krijgen. Alleen de Samsung Omnia 7, de Wave-serie en de Galaxy S Giorgio Armani edition mochten bij Samsung beschikken over een dergelijke behuizing. Daarnaast heeft het toestel een groter scherm dan gedacht. Men ging er eerst van uit dat het een 4.5-inch scherm zou krijgen, maar dit blijkt nu een 4.65-inch scherm te zijn.

Volgens de bron zal het scherm van Super Amoled HD-kwaliteit zijn met een resolutie van 1280×720 pixels. Daarnaast zal het scherm ook weer gebogen zijn, net als bij de Nexus S. Daarnaast gaat het gerucht dat het toestel geen toetsen krijgt voor Android. Dit komt doordat Android 2.3 en 3.x samengevoegd zijn en deze laatste versie geen hardware-knoppen meer nodig heeft voor de bediening van de interface.

Tot slot weet de site te melden dat het toestel opvallend dun zal zijn; slechts 8.8mm dik. De Nexus S staat voor oktober op de planning volgens GSM Arena, iets dat precies in lijn is met eerdere uitspraken van Google met betrekking tot de launch van Android Ice Cream Sandwich. Eerder tipte iemand anders dit jaar al dat de Nexus Prime voor oktober op de planning staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Samsung-Rules -

    Kan nie wachte..hehe:P Alleen vind erg jammer dat hij zo`n gladde behuizing als de wave en omnia 7 gaat krijgen. Zit er chiqe uit, maar hij glijd zo uit je handen. (Heb ook zo`n omnia gehad) Heb nu zelf de nexus s en vind dit mooie plastic geweldig vasthouden.. plakt lekker aan je handen.. kan hem bij wijze van spreken door mijn vinger rollen net als een muntje.. maar goed. Vind zelf de huidige nexus perfect kwa grote en de vorm/bouw. 4.65 groot en zo`n gladde behuizing gaat weer wel geld voor de reparatie afdeling opleveren!!;)

      1. Samsung-Rules -

        Daar had ik nog niet aan gedacht Bart..! En deze zullen daar weer wel blij mee zijn. Maar persoonlijk vind ik de covers en protectors en hoesjes niets. Vooral die hardcases voor de achterkant. Wat is hier nou het nut van..? Toestel houd al helemaal niet lekker meer vast, en je moet vaak goed kijken wat voor toestel het nu is.. toestel is in het fabriek ontworpen om vast te houden zonder hardcover.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters