'Google Phone gaat vanaf 5 januari verkocht worden'

Nieuwe geruchten over de veelbesproken Google Phone laten zien dat het toestel waarschijnlijk binnenkort al te krijgen is. Vanaf 5 januari zou Google’s eigen smartphone te koop moeten zijn.

Google Phone leak

De Google Phone is de laatste dagen onophoudelijk in het nieuws geweest. Het toestel leek aanvankelijk alsnog een fabeltje, maar de constante stroom aan informatie laat zien dat er daadwerkelijk een telefoon is die door Google verkocht zal gaan worden. Het zal overigens niet Google’s eerste zijn. Aanvankelijk werd al de Dev Phone verkocht, een soort T-Mobile G1 die bedoeld is voor ontwikkelaars voor het Android-besturingssysteem. De Google Phone, of Nexus One, zal waarschijnlijk vanaf 5 januari verkocht gaan worden. Door eerder uitgelekte informatie leek het erop dat het toestel in samenwerking met T-Mobile zou worden verkocht, wat door deze nieuwe geruchten bevestigd wordt. Wie de Nexus One wil kopen kan korting krijgen als er een abonnement bij T-Mobile afgesloten wordt.

De losse prijs van de Nexus One zou op 200 dollar liggen, wat aan de lage kant is voor een telefoon die gebaseerd is op de HTC Passion. Wie al een Google-account had krijgt dan nog 100 dollar terug, een bedrag dat besteed kan worden aan software uit de Android Market of aan andere producten uit de telefoonwinkel van Google. Ook kan het gebruikt worden om het abonnement bij T-Mobile mee te betalen. Verder zal Google het gebruik van VoIP stimuleren. Google Voice en Google Talk worden gebruikt als vervangers van het conventionele bel- en sms-verkeer. Als de geruchten kloppen is de Nexus One begin volgend jaar te bestellen vanaf de Google-site.

Bron: Reuters

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters