'Google Phone gaat vanaf 5 januari verkocht worden'

Nieuwe geruchten over de veelbesproken Google Phone laten zien dat het toestel waarschijnlijk binnenkort al te krijgen is. Vanaf 5 januari zou Google’s eigen smartphone te koop moeten zijn.

Google Phone leak

De Google Phone is de laatste dagen onophoudelijk in het nieuws geweest. Het toestel leek aanvankelijk alsnog een fabeltje, maar de constante stroom aan informatie laat zien dat er daadwerkelijk een telefoon is die door Google verkocht zal gaan worden. Het zal overigens niet Google’s eerste zijn. Aanvankelijk werd al de Dev Phone verkocht, een soort T-Mobile G1 die bedoeld is voor ontwikkelaars voor het Android-besturingssysteem. De Google Phone, of Nexus One, zal waarschijnlijk vanaf 5 januari verkocht gaan worden. Door eerder uitgelekte informatie leek het erop dat het toestel in samenwerking met T-Mobile zou worden verkocht, wat door deze nieuwe geruchten bevestigd wordt. Wie de Nexus One wil kopen kan korting krijgen als er een abonnement bij T-Mobile afgesloten wordt.

De losse prijs van de Nexus One zou op 200 dollar liggen, wat aan de lage kant is voor een telefoon die gebaseerd is op de HTC Passion. Wie al een Google-account had krijgt dan nog 100 dollar terug, een bedrag dat besteed kan worden aan software uit de Android Market of aan andere producten uit de telefoonwinkel van Google. Ook kan het gebruikt worden om het abonnement bij T-Mobile mee te betalen. Verder zal Google het gebruik van VoIP stimuleren. Google Voice en Google Talk worden gebruikt als vervangers van het conventionele bel- en sms-verkeer. Als de geruchten kloppen is de Nexus One begin volgend jaar te bestellen vanaf de Google-site.

Bron: Reuters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dragao Cell -

  Kan me ook niet voorstellen dat het toestel voor 200 dollar los verkocht zal worden. Tenzij het gaat om een toestel verouderd hardware.
  Los 200 dollar + plus verplichting voor contract van een xx bedrag per maand. Met een echt onbeperkt data bundel zodat men voip kan gebruiken, dit lijkt me veel logischer.

  1. v-power -

   Mobiel internet met VoIP is al duurder dan normale VoIP. 14,50 euro ipv 9,50 euro bij Vodafone bij hoge abo's en 35 ofzo bij lagere abo's.

   200 dollar is trouwens heel goed mogelijk als je naar de productie kosten gaat kijken en dat het Google gaat om zoveel mogelijk gebruikers te hebben.

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

Android O Developer Preview 2

OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters