Google Pixel 2 concept: vlaggenschip van de toekomst?

Er is een schitterend concept opgedoken van de Google Pixel 2, de opvolger van de helaas moeilijk verkrijgbare Google Pixel.

Vlaggenschepen in actie

Al maanden van te voren wordt er druk gespeculeerd over de nieuwste vlaggenschepen van Apple, Samsung en Google. Gelekte informatie en bronnen binnen de industrie geven hints, maar voor de rest moeten we het met een gezonde portie fantasie doen.

Google Pixel 2

Gelukkig zijn sommige ontwerpers ontzettend goed in het gebruiken van die fantasie. Hobbyisten komen vaak met concepten van onaangekondigde toestellen op de proppen. Soms gebaseerd op gelekte schetsen, maar vaak ook totaal zelf bedacht.

Het Youtubekanaal Concept Creator staat er vol mee. De ontwerper in kwestie maakt er complete video’s van. Qua kwaliteit doen ze vaak niet onder voor officiële productvideo’s van grote smartphonefabrikanten. Hij heeft zich al voorgesteld hoe de Galaxy Note 8 en iPhone 8 er uit gaan zien, en nu is de Google Pixel 2 aan de beurt.

Google Pixel 2 concept

We weten eigenlijk verrassend weinig over de Google Pixel 2. De zoekgigant bevestigde onlangs dat het toestel in de heft wordt gelanceerd met een premium prijskaartje. Bovendien is het duidelijk dat HTC de Pixel 2 gaat produceren.

Qua uiterlijk weten we nog niks over het vlaggenschip. De ontwerper achter het eerder genoemde Youtubekanaal ging daarom zelf aan de slag. Hij combineerde het ontwerp van de eerste Google Pixel met de nieuwste vlaggenschepen van de concurrentie.

Dat levert een slick concept op. Zijn Pixel 2 heeft zowel aan de voor- als achterkant dubbele camera’s. Daarnaast heeft het toestel een scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Het ziet er ontzettend goed uit, maar helaas zullen we nog even geduld moeten hebben om te ontdekken wat Google echt van plan is.

Check ook dit strakke concept van de Apple iPhone 8, of lees onze review van de eerste Google Pixel.

Xiaomi Mi 6x

Xiaomi Mi 6X onthuld: topspecs voor lage prijs lees verder

OnePlus 6

Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan lees verder

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters