Google Pixel 2 concept: vlaggenschip van de toekomst?

Er is een schitterend concept opgedoken van de Google Pixel 2, de opvolger van de helaas moeilijk verkrijgbare Google Pixel.

Vlaggenschepen in actie

Al maanden van te voren wordt er druk gespeculeerd over de nieuwste vlaggenschepen van Apple, Samsung en Google. Gelekte informatie en bronnen binnen de industrie geven hints, maar voor de rest moeten we het met een gezonde portie fantasie doen.

Google Pixel 2

Gelukkig zijn sommige ontwerpers ontzettend goed in het gebruiken van die fantasie. Hobbyisten komen vaak met concepten van onaangekondigde toestellen op de proppen. Soms gebaseerd op gelekte schetsen, maar vaak ook totaal zelf bedacht.

Het Youtubekanaal Concept Creator staat er vol mee. De ontwerper in kwestie maakt er complete video’s van. Qua kwaliteit doen ze vaak niet onder voor officiële productvideo’s van grote smartphonefabrikanten. Hij heeft zich al voorgesteld hoe de Galaxy Note 8 en iPhone 8 er uit gaan zien, en nu is de Google Pixel 2 aan de beurt.

Google Pixel 2 concept

We weten eigenlijk verrassend weinig over de Google Pixel 2. De zoekgigant bevestigde onlangs dat het toestel in de heft wordt gelanceerd met een premium prijskaartje. Bovendien is het duidelijk dat HTC de Pixel 2 gaat produceren.

Qua uiterlijk weten we nog niks over het vlaggenschip. De ontwerper achter het eerder genoemde Youtubekanaal ging daarom zelf aan de slag. Hij combineerde het ontwerp van de eerste Google Pixel met de nieuwste vlaggenschepen van de concurrentie.

Dat levert een slick concept op. Zijn Pixel 2 heeft zowel aan de voor- als achterkant dubbele camera’s. Daarnaast heeft het toestel een scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Het ziet er ontzettend goed uit, maar helaas zullen we nog even geduld moeten hebben om te ontdekken wat Google echt van plan is.

Check ook dit strakke concept van de Apple iPhone 8, of lees onze review van de eerste Google Pixel.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters