Google Pixel 2 concept: vlaggenschip van de toekomst?

Er is een schitterend concept opgedoken van de Google Pixel 2, de opvolger van de helaas moeilijk verkrijgbare Google Pixel.

Vlaggenschepen in actie

Al maanden van te voren wordt er druk gespeculeerd over de nieuwste vlaggenschepen van Apple, Samsung en Google. Gelekte informatie en bronnen binnen de industrie geven hints, maar voor de rest moeten we het met een gezonde portie fantasie doen.

Google Pixel 2

Gelukkig zijn sommige ontwerpers ontzettend goed in het gebruiken van die fantasie. Hobbyisten komen vaak met concepten van onaangekondigde toestellen op de proppen. Soms gebaseerd op gelekte schetsen, maar vaak ook totaal zelf bedacht.

Het Youtubekanaal Concept Creator staat er vol mee. De ontwerper in kwestie maakt er complete video’s van. Qua kwaliteit doen ze vaak niet onder voor officiële productvideo’s van grote smartphonefabrikanten. Hij heeft zich al voorgesteld hoe de Galaxy Note 8 en iPhone 8 er uit gaan zien, en nu is de Google Pixel 2 aan de beurt.

Google Pixel 2 concept

We weten eigenlijk verrassend weinig over de Google Pixel 2. De zoekgigant bevestigde onlangs dat het toestel in de heft wordt gelanceerd met een premium prijskaartje. Bovendien is het duidelijk dat HTC de Pixel 2 gaat produceren.

Qua uiterlijk weten we nog niks over het vlaggenschip. De ontwerper achter het eerder genoemde Youtubekanaal ging daarom zelf aan de slag. Hij combineerde het ontwerp van de eerste Google Pixel met de nieuwste vlaggenschepen van de concurrentie.

Dat levert een slick concept op. Zijn Pixel 2 heeft zowel aan de voor- als achterkant dubbele camera’s. Daarnaast heeft het toestel een scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Het ziet er ontzettend goed uit, maar helaas zullen we nog even geduld moeten hebben om te ontdekken wat Google echt van plan is.

Check ook dit strakke concept van de Apple iPhone 8, of lees onze review van de eerste Google Pixel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. bjorn -

    Als Nexus 5x eigenaar had ik graag gezien dat de pixel(plus) iets beter verkrijgbaar was als was het maar om 1 van de toestellen te kunnen vergelijken met mijn huidig toestel.
    Slechte zet van Google als je het mij vraagt…

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters