Google Pixel 2 concept: vlaggenschip van de toekomst?

Er is een schitterend concept opgedoken van de Google Pixel 2, de opvolger van de helaas moeilijk verkrijgbare Google Pixel.

Vlaggenschepen in actie

Al maanden van te voren wordt er druk gespeculeerd over de nieuwste vlaggenschepen van Apple, Samsung en Google. Gelekte informatie en bronnen binnen de industrie geven hints, maar voor de rest moeten we het met een gezonde portie fantasie doen.

Google Pixel 2

Gelukkig zijn sommige ontwerpers ontzettend goed in het gebruiken van die fantasie. Hobbyisten komen vaak met concepten van onaangekondigde toestellen op de proppen. Soms gebaseerd op gelekte schetsen, maar vaak ook totaal zelf bedacht.

Het Youtubekanaal Concept Creator staat er vol mee. De ontwerper in kwestie maakt er complete video’s van. Qua kwaliteit doen ze vaak niet onder voor officiële productvideo’s van grote smartphonefabrikanten. Hij heeft zich al voorgesteld hoe de Galaxy Note 8 en iPhone 8 er uit gaan zien, en nu is de Google Pixel 2 aan de beurt.

Google Pixel 2 concept

We weten eigenlijk verrassend weinig over de Google Pixel 2. De zoekgigant bevestigde onlangs dat het toestel in de heft wordt gelanceerd met een premium prijskaartje. Bovendien is het duidelijk dat HTC de Pixel 2 gaat produceren.

Qua uiterlijk weten we nog niks over het vlaggenschip. De ontwerper achter het eerder genoemde Youtubekanaal ging daarom zelf aan de slag. Hij combineerde het ontwerp van de eerste Google Pixel met de nieuwste vlaggenschepen van de concurrentie.

Dat levert een slick concept op. Zijn Pixel 2 heeft zowel aan de voor- als achterkant dubbele camera’s. Daarnaast heeft het toestel een scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Het ziet er ontzettend goed uit, maar helaas zullen we nog even geduld moeten hebben om te ontdekken wat Google echt van plan is.

Check ook dit strakke concept van de Apple iPhone 8, of lees onze review van de eerste Google Pixel.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters