Zo kijk je vanavond de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL onthulling live

Google gaat vanavond de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL onthullen! Je kunt rekenen op twee high-end smartphones met innovatieve functies. Maar wat gaat het bedrijf verder introduceren? Ontdek het zelf live.

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL onthulling

Vorig jaar introduceerde Google de Google Pixel en Pixel XL. Na jaren aan samenwerkingen en initiatieven nam de zoekgigant het roer zelf in handen. Dat doet Google met een compleet nieuwe hardware-divisie, onder leiding van voormalig Motorola-president Rick Osterloh. Geen experimentele productlijnen, maar kwalitatieve hardware voor in elke huiskamer.

Google wil dus Google en Apple tegelijkertijd zijn: software aan anderen leveren, maar ook zelf scoren met een premium-toestel. En dat heeft het bedrijf ook zeker gedaan. De Google Pixel en Pixel XL maakten indruk. De camera wordt nog steeds door critici geprezen, en de samenwerking tussen hardware en software is het beste dat je op Android-gebied kunt krijgen.

Google Pixel 2 XL

En dan heeft Google nog niet eens zijn eigen chips! Dat blijft ook dit jaar een toekomstverhaal. Dat is immers een operatie waar je langer voor nodig hebt, zeker op deze schaal. Tot dan doet Google het net zoals de concurrentie met de Snapdragon 835. Vanavond gaan we kennis maken met de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Om 18:00 om precies te zijn. Dit jaar pakt de zoekgigant het iets anders aan. De Google Pixel 2 wordt door HTC geproduceerd, en heeft een ander design dan zijn grotere broer. De Google Pixel 2 XL wordt door LG afgeleverd, inclusief dunne schermranden. Je kunt de Google Pixel 2 dan ook vergelijken met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, terwijl de Pixel 2 XL Google’s premium-optie wordt.

Ja, wen er maar aan, het nieuwste van het nieuwste wordt steeds duurder. Maar hoe duur? Dat gaan we om 18:00 ontdekken. Je kunt middels de bovenstaande video zelf live aanschouwen wat het bedrijf allemaal gaat onthullen. Naast nieuwe smartphones kun je ook op speakers, een laptop en andere ongein rekenen. Check hier wat je allemaal kunt verwachten, of raadpleeg het Pixel-dossier.

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters