Zo kijk je vanavond de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL onthulling live

Google gaat vanavond de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL onthullen! Je kunt rekenen op twee high-end smartphones met innovatieve functies. Maar wat gaat het bedrijf verder introduceren? Ontdek het zelf live.

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL onthulling

Vorig jaar introduceerde Google de Google Pixel en Pixel XL. Na jaren aan samenwerkingen en initiatieven nam de zoekgigant het roer zelf in handen. Dat doet Google met een compleet nieuwe hardware-divisie, onder leiding van voormalig Motorola-president Rick Osterloh. Geen experimentele productlijnen, maar kwalitatieve hardware voor in elke huiskamer.

Google wil dus Google en Apple tegelijkertijd zijn: software aan anderen leveren, maar ook zelf scoren met een premium-toestel. En dat heeft het bedrijf ook zeker gedaan. De Google Pixel en Pixel XL maakten indruk. De camera wordt nog steeds door critici geprezen, en de samenwerking tussen hardware en software is het beste dat je op Android-gebied kunt krijgen.

Google Pixel 2 XL

En dan heeft Google nog niet eens zijn eigen chips! Dat blijft ook dit jaar een toekomstverhaal. Dat is immers een operatie waar je langer voor nodig hebt, zeker op deze schaal. Tot dan doet Google het net zoals de concurrentie met de Snapdragon 835. Vanavond gaan we kennis maken met de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Om 18:00 om precies te zijn. Dit jaar pakt de zoekgigant het iets anders aan. De Google Pixel 2 wordt door HTC geproduceerd, en heeft een ander design dan zijn grotere broer. De Google Pixel 2 XL wordt door LG afgeleverd, inclusief dunne schermranden. Je kunt de Google Pixel 2 dan ook vergelijken met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, terwijl de Pixel 2 XL Google’s premium-optie wordt.

Ja, wen er maar aan, het nieuwste van het nieuwste wordt steeds duurder. Maar hoe duur? Dat gaan we om 18:00 ontdekken. Je kunt middels de bovenstaande video zelf live aanschouwen wat het bedrijf allemaal gaat onthullen. Naast nieuwe smartphones kun je ook op speakers, een laptop en andere ongein rekenen. Check hier wat je allemaal kunt verwachten, of raadpleeg het Pixel-dossier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters