Verrassing: gelekte renders tonen complete voorkant Google Pixel 2 XL

Evan Blass heeft weer toegeslagen: hij heeft officiële renders van de Google Pixel 2 XL gelekt. De voorkant van het toestel weet ondanks alle geruchten toch nog te verrassen. Maar of dat op een positieve manier is, dat mag je zelf beslissen.

Google Pixel 2 XL gelekt

Google’s nieuwe vlaggenschepen worden door twee verschillende fabrikanten geproduceerd. HTC levert de Google Pixel 2 af, terwijl LG de Google Pixel 2 XL produceert. We weten al een tijdje dat de Pixel 2 een goedkoper model wordt, met een vrij gedateerd design. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone 8.

De Google Pixel 2 XL wordt de premium-optie, met dunnere schermranden. Om de vergelijking door te trekken: denk aan de iPhone X (maar dan goedkoper, hopen we). Het langverwachte toestel wordt dus geproduceerd door LG, dus we verwachten een design dat aan de LG G6 of LG V30 doet denken.

Google Pixel 2 XL

We hoeven daarover echter niet langer te speculeren. Evan Blass heeft namelijk officieel ogende renders van de Google Pixel 2 XL gelekt. Gezien zijn reputatie kunnen we er vanuit gaan dat het hier om de real deal gaat. LG heeft dunne schermranden en stereo-speakers in de voorkant van het toestel weten te proppen. De afgeronde schermhoeken doen denken aan de LG G6.

Rechts zien we de knoppen van het toestel, vergelijkbaar met de Pixel XL van vorig jaar. Maar goed, iedereen zal het de komende tijd over de schermranden hebben. En tja, die zijn nou eenmaal niet zo dun. Het is maar de vraag of je je daar zo druk om moet maken, maar wat dat betreft maken de LG V30 en Samsung Galaxy Note 8 meer indruk.

Het oog wil ook wat!

Aan de andere kant draait de Google Pixel 2 XL op een pure en geoptimaliseerde versie van Android. Bovendien wordt de camera van de vorige Pixels nu, een jaar later, nog steeds geprezen door critici en fans. Het toestel biedt een gebruikservaring waar andere Android-fabrikanten niet aan konden tippen. Een samenkomst van hardware en software die je normaal enkel van iPhones gewend bent.

Google Pixel 2 XL

Maar goed, het oog wil ook wat. Bovendien wordt de Google Pixel 2 XL naar verluidt een stuk prijziger dan zijn voorganger. Je kunt op een prijskaartje van 849 dollar voor het model met 64GB aan opslaggeheugen rekenen. Naar verluidt gaat het toestel met 128GB aan opslaggeheugen 949 dollar kosten. Over de Nederlandse beschikbaarheid en prijzen horen we de komende weken hopelijk meer.

Morgenavond gaat Google zijn nieuwe gadgets onthullen. Dan komen we er dus ook achter hoe de goedkopere Google Pixel 2 eruit gaat zien. Check hier wat de zoekgigant verder allemaal gaat onthullen. De grote vraag blijft: heb je de dunste schermranden nodig, wanneer je het beste qua camera’s en software krijgt?

Via: Evan Blass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hansz -

    Inderdaad, veel overbodige ophef over de randen als een toestel er niet uitziet als een S8 of LG V30. De kwaliteit van een toestel is blijkbaar ondergeschikt geworden aan dunne randen. Waardoor elke reactie op een nieuw toestel wat er niet uitziet als een Samsung of LG in 1e instantie ronduit negatief is, in ieder geval vanuit de media is dit zo’n beetje standaard geworden.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters