Bingo: eerste details Google Pixel 3 smartphones van 2018 gelekt

We hebben de onthulling van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL achter de rug, dus dat betekent dat we uit kunnen gaan kijken naar volgend jaar. Nu al? Ja, nu al. De geruchtenmolen begint namelijk weer extra vroeg op gang te komen.

Codenamen van drie nieuwe Google Pixel smartphones

De codenamen van drie nieuwe Pixel smartphones zijn namelijk opgedoken. De zoekgigant verwijst telkens met visnamen naar nieuwe Pixel-toestellen. Daardoor duiken er tijdens de ontwikkeling van nieuwe smartphones geregeld vis-gerelateerde termen op in gelekte stukjes code. Ook nu is het weer raak. Maak kennis met de crosshatch, albacore en blueline. De codenaam crosshatch dook al eerder op in code van Android.

Google Pixel 2018

Drie toestellen dus, terwijl Google er dit jaar drie uitbracht. Vlak voor de onthulling van de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL dook de Ultra Pixel op, een extra premium Android smartphone. Dat bleek uiteindelijk om neppe informatie te gaan, maar volgend jaar kun je wel een vergelijkbare strategie van Google verwachten.

Premium toestel?

Naar verluidt komt het Amerikaanse bedrijf dus met drie nieuwe Pixel smartphones, waaronder een premium toestel. De overige twee smartphones zijn ‘normale’ high-end smartphones. Daarmee lijkt Google dus een maar al te bekende weg in te slaan: die van Apple. Apple kwam dit jaar met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, de opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Daar bovenop kwam nog eens de extra prijzige iPhone X, die je overigens vrijdag kunt pre-orderen.

Google Ppixel 2 XL
De Google Pixel 2 XL

Neem dit soort details echter met een flinke korrel zout. Het duurt nog ongeveer een jaar voor de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL onthuld gaan worden. Bovendien doken er eind vorig jaar ook drie codenamen op, terwijl er uiteindelijk maar twee toestellen zijn onthuld. De zoekgigant heeft dus een model geschrapt. Misschien ging het toch om de Ultra Pixel, een smartphone die simpelweg niet op tijd klaar was. Maar dat is speculatie. Voorlopig zullen we nog even geduld moeten hebben.

Via: Droid-Life

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters