Bingo: eerste details Google Pixel 3 smartphones van 2018 gelekt

We hebben de onthulling van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL achter de rug, dus dat betekent dat we uit kunnen gaan kijken naar volgend jaar. Nu al? Ja, nu al. De geruchtenmolen begint namelijk weer extra vroeg op gang te komen.

Codenamen van drie nieuwe Google Pixel smartphones

De codenamen van drie nieuwe Pixel smartphones zijn namelijk opgedoken. De zoekgigant verwijst telkens met visnamen naar nieuwe Pixel-toestellen. Daardoor duiken er tijdens de ontwikkeling van nieuwe smartphones geregeld vis-gerelateerde termen op in gelekte stukjes code. Ook nu is het weer raak. Maak kennis met de crosshatch, albacore en blueline. De codenaam crosshatch dook al eerder op in code van Android.

Google Pixel 2018

Drie toestellen dus, terwijl Google er dit jaar drie uitbracht. Vlak voor de onthulling van de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL dook de Ultra Pixel op, een extra premium Android smartphone. Dat bleek uiteindelijk om neppe informatie te gaan, maar volgend jaar kun je wel een vergelijkbare strategie van Google verwachten.

Premium toestel?

Naar verluidt komt het Amerikaanse bedrijf dus met drie nieuwe Pixel smartphones, waaronder een premium toestel. De overige twee smartphones zijn ‘normale’ high-end smartphones. Daarmee lijkt Google dus een maar al te bekende weg in te slaan: die van Apple. Apple kwam dit jaar met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, de opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Daar bovenop kwam nog eens de extra prijzige iPhone X, die je overigens vrijdag kunt pre-orderen.

Google Ppixel 2 XL
De Google Pixel 2 XL

Neem dit soort details echter met een flinke korrel zout. Het duurt nog ongeveer een jaar voor de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL onthuld gaan worden. Bovendien doken er eind vorig jaar ook drie codenamen op, terwijl er uiteindelijk maar twee toestellen zijn onthuld. De zoekgigant heeft dus een model geschrapt. Misschien ging het toch om de Ultra Pixel, een smartphone die simpelweg niet op tijd klaar was. Maar dat is speculatie. Voorlopig zullen we nog even geduld moeten hebben.

Via: Droid-Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters