Gelekte foto toont details Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Potentieel groot nieuws rondom de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Er is namelijk een vermeende foto van screen protectors gelekt. Met de nadruk op ‘vermeend’, want de kans is zo ver voor de onthulling groot dat het niet blijkt te kloppen. Dat gezegd hebbende: maak kennis met de Google pixel 3 en Google Pixel 3 XL!

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

De foto toont een aantal interessante details. Zo zien we zeer dunne schermranden, wat overigens geen verrassing is. Google zal wel moeten, na het unieke doch vrij saaie design van de Pixel 2 en Pixel 2 XL. De screen protector van de Pixel 3 XL houdt verder rekening met een notch, in tegenstelling tot zijn kleinere broertje. Android P houdt al rekening met de controversiële inham.

Het aantal uitsparingen aan de bovenkant wijst op dubbele selfiecamera’s voor beide modellen. Gezichtsherkenning met 3D-sensoren zal naar verwachting pas in 2019 naar de Pixels komen. De Pixel 4 en Pixel 4 XL dus. Beide modellen hebben bovendien een speaker onder het scherm, als we deze foto moeten geloven.

Google Pixel 3 Pixel 3 XL

Ook stapt Google helemaal over op de beeldverhouding die je bij veel nieuwe smartphones ziet: 18:9. Daarnaast is het scherm van de Pixel 3 XL logischerwijs een stuk groter dan het scherm van de Pixel 3. Vorig jaar dook al het gerucht op dat LG de nieuwe Pixels gaat produceren. HTC was verantwoordelijk voor de Pixel 2, LG voor de Pixel 2 XL.

Sindsdien hebben we daar echter niks meer over gehoord. Neem dat soort informatie dus met een flinke korrel zout, inclusief deze leaks. Deze foto is afkomstig van Weibo, het Chinese equivalent van Twitter. Pas over vijf maanden komen de Pixel 3 en Pixel 3 XL uit, dus in de tussentijd kan er nog een hoop veranderen.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters