Bekende leaker bevestigt details Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

De afgelopen weken volgden de geruchten rondom de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL elkaar in rap tempo op. Zo begint het er steeds sterker op te lijken dat er dit keer drie modellen uitkomen. Begin volgend jaar brengt Google namelijk naar verluidt nog een mid-ranger uit, met de Snapdragon 710 onder de motorkap.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Daarnaast weten we nu dat het OLED-paneel van de Pixel 3 XL waarschijnlijk door LG gemaakt gaat worden. Gelekte screenprotectors verklapten het design van de schermpanelen. We zagen de onderstaande foto voorbij komen. Aanvankelijk afkomstig van een anonieme bron, maar vervolgens werden de details bevestigd door betrouwbare leakers.

Google Pixel 3 XL

Opvallend genoeg had de protector voor de Pixel 3 XL wel een notch, die van de Pixel 3 niet. Zo is er voor ieder wat wils, zou je kunnen stellen. Neem dit soort details echter voorlopig met een flinke korrel zout. We hebben het immers nog steeds over een gerucht.

Een gerucht dat nu is bevestigd @OnLeaks, een bekende leaker die al talloze keren onaangekondigde smartphones heeft gelekt. Volgens hem klopt het dat de Pixel 3 XL een notch gaat krijgen, en de Pixel 3 niet. Daarnaast heeft hij de schermformaten doorgekregen van zijn (doorgaans betrouwbare) bronnen. De Pixel 3 krijgt naar verluidt een 5.3-inch scherm, de Pixel 3 XL een 6.2-inch scherm.

We gaan pas in oktober ontdekken of deze informatie klopt. Gezien het track record van @OnLeaks kan het echter bijna niet anders dan dat dit de plannen van Google zijn. Over de mid-ranger heeft hij helaas nog niks te melden, maar dat is slechts een kwestie van tijd..

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters