Bekende leaker bevestigt details Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

De afgelopen weken volgden de geruchten rondom de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL elkaar in rap tempo op. Zo begint het er steeds sterker op te lijken dat er dit keer drie modellen uitkomen. Begin volgend jaar brengt Google namelijk naar verluidt nog een mid-ranger uit, met de Snapdragon 710 onder de motorkap.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Daarnaast weten we nu dat het OLED-paneel van de Pixel 3 XL waarschijnlijk door LG gemaakt gaat worden. Gelekte screenprotectors verklapten het design van de schermpanelen. We zagen de onderstaande foto voorbij komen. Aanvankelijk afkomstig van een anonieme bron, maar vervolgens werden de details bevestigd door betrouwbare leakers.

Google Pixel 3 XL

Opvallend genoeg had de protector voor de Pixel 3 XL wel een notch, die van de Pixel 3 niet. Zo is er voor ieder wat wils, zou je kunnen stellen. Neem dit soort details echter voorlopig met een flinke korrel zout. We hebben het immers nog steeds over een gerucht.

Een gerucht dat nu is bevestigd @OnLeaks, een bekende leaker die al talloze keren onaangekondigde smartphones heeft gelekt. Volgens hem klopt het dat de Pixel 3 XL een notch gaat krijgen, en de Pixel 3 niet. Daarnaast heeft hij de schermformaten doorgekregen van zijn (doorgaans betrouwbare) bronnen. De Pixel 3 krijgt naar verluidt een 5.3-inch scherm, de Pixel 3 XL een 6.2-inch scherm.

We gaan pas in oktober ontdekken of deze informatie klopt. Gezien het track record van @OnLeaks kan het echter bijna niet anders dan dat dit de plannen van Google zijn. Over de mid-ranger heeft hij helaas nog niks te melden, maar dat is slechts een kwestie van tijd..

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters