Eerste 4K-video van Google Pixel verschijnt

Door een fout in de bezorging is de Google Pixel al bij een aantal mensen geleverd. Veel Australische klanten die de Pixel bij Telstra hebben besteld, hebben de smartphone nu al in handen. Telstra had aangekondigd dat zij de telefoon op 20 oktober zouden leveren. Een aantal klanten hebben hem echter al een week eerder geleverd gekregen.

Agoogle_pixell 4K-video van Google Pixel gedeeld

Een aantal gebruikers op het forum Reddit hebben gemeld dat zij de Pixel of Pixel XL al hebben gekregen. Eén gebruiker heeft zelfs al een 4K-video gedeeld die met de Pixel (XL) geschoten is. Zo kunnen we zien hoe goed de kwaliteit van de camera is van Googles nieuwe telefoons. Hoeveel klanten van Telstra de Pixel-smartphones al in hun bezit hebben, is niet bekend.

Specificaties Google Pixel

De Google Pixel-smartphones zijn op 4 oktober aangekondigd op het Google-event. De smartphones hebben allebei een Snapdragon 821-processor. Deze heeft vier kernen die geklokt zijn op maximaal 2,15 GHz. Met 4 GB aan werkgeheugen moet het voor de Pixel-toestellen geen probleem zijn om te multitasken. De opslagruimte bedraagt 32 of 128 GB. Ook beschikken beide telefoons over een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De achtercamera beschikt bij zowel de Pixel als Pixel XL over een 12,3-megapixelsensor. Deze camera is volgens DxOMark de beste smartphonecamera van dit moment.

Het verschil tussen de toestellen zit in het formaat. De Google Pixel heeft een 5-inch full HD-scherm, terwijl de Pixel XL een 5,5-inch quad HD-scherm heeft. Ook de batterijcapaciteit is verschillend. De Pixel heeft een batterij met 2770 mAh, terwijl de Pixel XL-batterij een lading heeft van 3450 mAh.

Bron: Reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters