Google Pixel: Alle video’s van het evenement op een rijtje

We zetten alle video’s en trailers van Google Pixel evenement voor je op een rijtje.

#MadeByGoogle

Google heeft tijdens zijn #MadebyGoogle evenement een hoop nieuwe gadgets aangekondigd. Naast de langverwachte Google Pixel en Google Pixel XL onthulde de zoekgigant bijvoorbeeld ook een eigen virtual reality headset. Je kunt alles over die aankondigingen lezen in ons overzichtsartikel, dat je hier kunt vinden. Wil je de nieuwe producten van Google liever in actie zien? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres, want we zetten alle video’s van Google’s #MadebyGoogle evenement op een rijtje.

Sillicon Valley

Google trapte zijn keynote af met een komische noot. De helden van de Amerikaanse comedy-serie Sillicon Valley wachtten namelijk zogenaamd ook met smart op de livestream. Dinesh kan niet wachten, maar Gilfoyle heeft andere plannen…

Google Pixel en Google Pixel XL

De Google Pixel en Google Pixel stalen natuurlijk de show. De krachtige vlaggenschepen hebben de beste smartphonecamera ooit, en maken optimaal gebruik van Google’s slimme software. Lees meer over de vlaggenschepen in ons artikel.

Google Daydream View

Google introduceerde eerder dit jaar tijdens zijn I/O keynote Google Daydream, een virtual reality platform voor smartphones. Nu komt het bedrijf met zijn eigen virtual reality headset, de Daydream View. Lees alles over de bijzondere headset in ons artikel.

Google Wi-Fi

Routers kunnen vervelende apparaten zijn, zeker als je voor de zoveelste keer je verbinding verliest. Google wil dat oplossen met de Google Wi-Fi, slimme routers die met elkaar samen kunnen werken om een zogenaamd Mesh-netwerk te vormen.

Chromecast Ultra

De Chromecast krijgt dit jaar ook een upgrade, al blijft het model van vorig jaar nog gewoon verkrijgbaar. Dat komt omdat dit nieuwe model twee keer zo duur is, maar daar krijg je wel 4K en HDR ondersteuning voor terug.

Google Home

Google’s persoonlijke assistent komt het meest tot zijn recht in Google Home, een gadget die de zoekgigant eerder dit jaar al onthulde. Google Home kan samenwerken met je router, Chromecast en talloze andere apps en apparaten dankzij een uitgebreide API en SDK voor ontwikkelaars.

Google Assistant

Eigenlijk is Google Assistant het hoofdonderwerp van Google’s #MadebyGoogle evenement. De persoonlijke assistent maakt de Google Home, Google Pixel en Google Pixel XL zo interessant. Het onderstaande filmpje legt goed uit waarom.

Het evenement terugkijken

Heb je de keynote gemist en wil je alles nog eens op je gemakje terugkijken? Dat kan, want Google heeft de complete keynote op zijn kanaal gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters