‘Nieuwe Google Pixel XL renders tonen gouden variant’

Op 4 oktober gaat Google naar verwachting de Google Pixel en Pixel XL onthullen. Nieuwe renders tonen nu ook een gouden variant.

Google Pixel en Google Pixel XL

Google Pixel gouden variantNa maanden aan gelekte informatie, veelzeggende benchmarktests en vermeende accurate renders is het aankomende dinsdag dan eindelijk zo ver. Dan gaat Google naast een flink aantal andere producten ook zijn twee nieuwe vlaggenschepen aankondigen, de Google Pixel en de Google Pixel XL. De opvolgers van de LG Nexus 5X en de Huawei Nexus 6P zijn de eerste producten die voortkomen uit de nieuwe hardware divisie van de zoekgigant.

#MadeByGoogle

Dat laat het bedrijf ook goed merken middels een reclame-campagne, met de hashtag #MadeByGoogle. Kan Google eindelijk echt impact maken met zijn eigen producten? Dat gaan we de komende maanden ontdekken. De zoekgigant gaat rechtstreeks de strijd aan met Apple, waarschijnlijk ook qua prijskaartjes.

Google Pixel gouden variant

Gouden variant

De afgelopen dagen lekten de exacte afmetingen van beide vlaggenschepen, waardoor het nog makkelijker is om accurate renders te ontwerpen. De Russische site Rozetked heeft een aantal aantrekkelijke renders van de Google Pixel en Google Pixel XL gedeeld. De afbeeldingen tonen zelfs een gouden variant, een opvallend strakke combinatie. Helaas blijft die optie voorlopig enkel de fantasie van een getalenteerde artiest, want tot nu toe hebben we enkel een zwarte en witte variant van beide vlaggenschepen voorbij zien komen.

Google Pixel gouden variant

4 oktober

Naast de nieuwe vlaggenschepen zal Google naar verwachting ook een flink aantal andere producten gaan onthullen. Google’s Chief of Android noemde het evenement al de belangrijkste sinds de onthulling van Android, in 2008. Daarmee doelt hij waarschijnlijk op een eerste demonstratie van Andromeda, een hybride OS die het beste van Android en Chrome OS combineert. Ook zal de zoekgigant zijn assistent voor in huis eindelijk lanceren, Google Home, en komt het bedrijf met een eigen mesh router. Daarnaast weten we dankzij gelekte informatie dat Google ook een nieuwe Chromecast gaat onthullen, de 4K Chromecast Ultra.

Bron: Rozetked

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters