Verrassing: derde Google Pixel 2 gelekt, de Google Ultra Pixel

We verwachten dat Google op 4 oktober de Pixel 2 en Pixel 2 XL in alle glorie zal onthullen. Je kunt je misschien herinneren dat er op een gegeven moment ook geruchten waren over nog een derde Pixel 2 toestel met de codenaam Muskie. Deze geruchten verdwenen echter weer, maar zijn nu dagen voor de geplande onthulling weer naar boven gedreven. Youtuber Arun Maini zou een anonieme tip hebben gekregen over het mysterieuze derde toestel, welke onder de naam Ultra pixel gelanceerd zou worden.

Ultra pixel met 2017 vlaggenschip design

Op zijn Youtube kanaal Mrwhosetheboss heeft Maini een video gepost, waarin de Ultra pixel te zien is in wat lijkt op een Google presentatie. Het toestel dat we te zien krijgen zou zo tussen de andere vlaggenschepen van dit jaar passen met minieme randen aan de zijkanten. Ook zou de bron hebben aangegeven dat de Ultra pixel met een dubbele camera komt en een nieuw soort vingerafdrukscanner.

Google Ultra pixel

Geen fysieke en software knoppen

In een video van de tipster is een plaatje te zien met de tekst “The Future is Fluid”. Maimi legt uit dat dit slaat op het feit dat het toestel niet de standaard Android navigatie knoppen meer zal krijgen aan de onderkant, maar dat alles met handbewegingen zal gebeuren. De terugknop, homeknop en recente apps knop komen hiermee dus te vervallen op de Ultra pixel. We zagen eerder al deze grotere focus op swipegebaren gedemonstreerd bij de iPhone X. Dit zou te maken met het feit dat toestellen steeds groter worden en je niet makkelijk het toestel met één hand kunt gebruiken, wanneer de navigatieknoppen helemaal onderin zitten.

Altijd het korreltje zout

Maimi geeft in zijn post zelf aan dat informatie van zijn bron niet geverifieerd is en we alles dus met het spreekwoordelijke korreltje zout moeten nemen. Wie weet duiken er op de valreep nog meer geruchten op over dit derde toestel. Overigens zou het ook nog zo kunnen zijn dat het toestel eigenlijk gewoon de Pixel 2 XL is. Deze zou ook met een randloos design komen.

Via: Mrwhosetheboss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters