Google versterkt online ondersteuning voor Nexus One

Na vele klachten over de Nexus One en de bijbehorende klachtenafdeling, heeft Google besloten om meer te doen aan het beantwoorden van vragen van gebruikers. Google Support begeeft zich nu meer op de forums.

Nexus One

De introductie van de Nexus One ging niet zonder slag of stoot. Waar de telefoon voor de aankondiging nog tot ongekende hoogtes gehyped werd, was men na de launch minder positief. Zo waren er veel klachten over de 3G-ontvangst van de Google-telefoon op het netwerk van T-Mobile. Klanten werden van het kastje naar de muur gestuurd. Google reageerde volgens de klanten slecht op vragen, HTC stuurde de klachten door naar T-Mobile, en andersom. Het voorval is Google al op veel kritiek komen te staan. Waarschijnlijk naar aanleiding daarvan heeft het bedrijf besloten om meer te doen aan online support. Inmiddels wordt er veel sneller en vaker gereageerd op vragen van gebruikers. Eerder gaf Android-baas Andy Rubin al aan de klantensupport te willen verbeteren.

Naast het reageren op de Nexus One-forums heeft Google de prijzen van de Nexus One aangepast. Klanten die willen upgraden vanaf een bestaand T-Mobile-abonnement hoeven nu nog maar 279 Dollar te betalen, wat honderd Dollar minder is dan voorheen. Klanten die een nieuw abonnement afsluiten betalen nog steeds slechts 179 Dollar. De losse prijs blijft ook onveranderd.

Bron: PC World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. HenkW -

  Hoe kan het dat je bij kpn de [url=http://www.kpn.com/mobiel/alle-telefoons/Google-Nexus-One.prod?default=true&sku=871823]Google Nexus One[/url] nog steeds moet reserveren en dat je 'm bij vodafone al een tijdje gewoon kan bestellen? Gaat er toch gewoon om of ie geleverd wordt in nederland door google?
  Heb geen zin om over te stappen, maar heb ook weer geen zin om een hele tijd op die telefoon te moeten wachten…

 2. edwin -

  ik heb een vraag die luid of jullie weten wanneer de nexus one precies in nederland komt en welke provider het eerste hem mag verkopen.

  en is het waar over de nexus one is dat als je veel internet met die tel dat je dan heel vaak spam en reclame er tussen door krijgt?

  gr eddy

  1. Dominick -

   Precies bekend is het niet. Geruchten varieren tussen eind januari en begin Q2. Meer weten wij ook niet helaas.

   Nee hoor, je krijgt gewoon de standaard ads te zien. Zoals je die op elke PC en Android-telefoon krijgt.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters