Google versterkt online ondersteuning voor Nexus One

Na vele klachten over de Nexus One en de bijbehorende klachtenafdeling, heeft Google besloten om meer te doen aan het beantwoorden van vragen van gebruikers. Google Support begeeft zich nu meer op de forums.

Nexus One

De introductie van de Nexus One ging niet zonder slag of stoot. Waar de telefoon voor de aankondiging nog tot ongekende hoogtes gehyped werd, was men na de launch minder positief. Zo waren er veel klachten over de 3G-ontvangst van de Google-telefoon op het netwerk van T-Mobile. Klanten werden van het kastje naar de muur gestuurd. Google reageerde volgens de klanten slecht op vragen, HTC stuurde de klachten door naar T-Mobile, en andersom. Het voorval is Google al op veel kritiek komen te staan. Waarschijnlijk naar aanleiding daarvan heeft het bedrijf besloten om meer te doen aan online support. Inmiddels wordt er veel sneller en vaker gereageerd op vragen van gebruikers. Eerder gaf Android-baas Andy Rubin al aan de klantensupport te willen verbeteren.

Naast het reageren op de Nexus One-forums heeft Google de prijzen van de Nexus One aangepast. Klanten die willen upgraden vanaf een bestaand T-Mobile-abonnement hoeven nu nog maar 279 Dollar te betalen, wat honderd Dollar minder is dan voorheen. Klanten die een nieuw abonnement afsluiten betalen nog steeds slechts 179 Dollar. De losse prijs blijft ook onveranderd.

Bron: PC World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. HenkW -

  Hoe kan het dat je bij kpn de [url=http://www.kpn.com/mobiel/alle-telefoons/Google-Nexus-One.prod?default=true&sku=871823]Google Nexus One[/url] nog steeds moet reserveren en dat je 'm bij vodafone al een tijdje gewoon kan bestellen? Gaat er toch gewoon om of ie geleverd wordt in nederland door google?
  Heb geen zin om over te stappen, maar heb ook weer geen zin om een hele tijd op die telefoon te moeten wachten…

 2. edwin -

  ik heb een vraag die luid of jullie weten wanneer de nexus one precies in nederland komt en welke provider het eerste hem mag verkopen.

  en is het waar over de nexus one is dat als je veel internet met die tel dat je dan heel vaak spam en reclame er tussen door krijgt?

  gr eddy

  1. Dominick -

   Precies bekend is het niet. Geruchten varieren tussen eind januari en begin Q2. Meer weten wij ook niet helaas.

   Nee hoor, je krijgt gewoon de standaard ads te zien. Zoals je die op elke PC en Android-telefoon krijgt.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters