‘Google wil applicatielijst weg uit Android’

Volgens enkele geruchten zou Google van plan zijn om de applicatielijst in Android te verwijderen. Alle apps zouden dan op het homescreen terecht komen.

Google niet tevreden over applicatielijst

Het gerucht wordt gemeld door AndroidAuthority. Volgens hun bron zou Google geen applicatielijst meer opnemen in de volgende versie van Android. De eerste versies van Android N zouden die al niet meer bevatten, al zou dat nog kunnen gaan om een proefproject. Het is nog niet duidelijk of deze beslissing al definitief is.

Google zou volgens de geruchten niet tevreden zijn met de applicatielijst. Applicaties zouden in de toekomst allemaal op het homescreen te vinden zijn, zoals dat nu bij iOS ook al het geval is. Voorlopig gaat het echter nog om geruchten en kan er nog niks bevestigd worden. De nieuwe Android-versie, genaamd N, staat nog in zijn kinderschoenen en er is nog geen publieke versie van bekend.

Het Amerikaanse technologieconcern zou naar verwachting de nieuwe versie van Android in het najaar uitbrengen. De nieuwe Android-versie zou ondermeer ook een betere ondersteuning krijgen voor virtual reality voor alle nieuwe accessoires die daar op inspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ruben -

    Ik hoop dat het echt nóóit gaat gebeuren. Want ik vind als alle apps op een pagina staat heel onoverzichtelijk. Ik vind het juist fijn als er een app menu is want dan je de apps die je het vaakst gebruikt op de home screen zetten en de apps die je niet of bijna nooit gebruikt kun je dan vinden in de app menu.

    Ik hoop dat Samsung dat wel behoud met Touchwiz.

  2. Remy Bosman -

    Waarschijnlijk willen ze dat mensen alleen apps op een telefoon hebben die ze ook echt gebruiken. Maar het is toch logisch dat mensen ook een rommelkamer hebben of dat we een rangorde hebben welke apps we tot beschikking hebben en Waar!

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters