‘Google wil applicatielijst weg uit Android’

Volgens enkele geruchten zou Google van plan zijn om de applicatielijst in Android te verwijderen. Alle apps zouden dan op het homescreen terecht komen.

Google niet tevreden over applicatielijst

Het gerucht wordt gemeld door AndroidAuthority. Volgens hun bron zou Google geen applicatielijst meer opnemen in de volgende versie van Android. De eerste versies van Android N zouden die al niet meer bevatten, al zou dat nog kunnen gaan om een proefproject. Het is nog niet duidelijk of deze beslissing al definitief is.

Google zou volgens de geruchten niet tevreden zijn met de applicatielijst. Applicaties zouden in de toekomst allemaal op het homescreen te vinden zijn, zoals dat nu bij iOS ook al het geval is. Voorlopig gaat het echter nog om geruchten en kan er nog niks bevestigd worden. De nieuwe Android-versie, genaamd N, staat nog in zijn kinderschoenen en er is nog geen publieke versie van bekend.

Het Amerikaanse technologieconcern zou naar verwachting de nieuwe versie van Android in het najaar uitbrengen. De nieuwe Android-versie zou ondermeer ook een betere ondersteuning krijgen voor virtual reality voor alle nieuwe accessoires die daar op inspelen.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters