Groot aantal foto’s OnePlus 3 gelekt

Een groot aantal gelekte foto’s van de OnePlus 3 tonen het langverwachte toestel in zijn volle glorie.

OnePlus 3

De lancering van de OnePlus 3 komt steeds dichterbij, en daarmee wordt het aantal lekken ook steeds frequenter. De opvolger van de OnePlus 2 wordt onthuld op 14 juni tijdens een speciaal event dat plaats zal vinden in virtual reality. 30.000 snelle fans konden een gratis Loop VR headset bemachtigen, ontwikkeld in samenwerking met AntVR. In principe is het niets meer dan een luxe Google Cardboard headset, maar de bouwkwaliteit is indrukwekkend.

Als je niet een van de 30.000 gelukkigen was dan kun je echter nog steeds het digitale ruimtestation van OnePlus bezoeken met een andere headset. In datzelfde ruimtestation zal je ook als eerste de nieuwe smartphone kunnen kopen, die op basis van certificaten en geruchten een indrukwekkend lijstje met specificaties lijkt te hebben.

OnePlus 3OnePlus 3OnePlus 3OnePlus 3

Specificaties

De OnePlus 3 heeft waarschijnlijk een 5.5-inch AMOLED scherm met een 1080 x 1920 resolutie. De krachtige Snapdragon 820 chipset en de Adreno 530 GPU sturen de flagship killer aan, in combinatie met 4GB of 6GB aan werkgeheugen. Daarnaast kun je als consument kiezen tussen 32GB, 64GB of 128GB aan intern geheugen. Aan de achterkant van het langverwachte toestel zit een 16MP camera en aan de voorkant van het toestel vind je een 8MP camera. Naast een vingerprintscanner heeft het toestel ook een USB Type-C port en een 3450mAh batterij die binnen 15 minuten compleet opgeladen is. Volgens de laatste geruchten gaat het 4GB model met 32GB aan intern opslaggeheugen ongeveer $305 kosten, waarmee het zonder twijfel een van de beste deals wordt die je op dit moment kunt vinden, zo niet de beste.

OnePlus 3OnePlus 3OnePlus 3OnePlus 3

Foto’s

Vandaag is er een grote collectie aan foto’s van de OnePlus 3 gelekt. Het lijkt om Chinese reclames voor het nieuwe toestel te gaan, die op een Chinese website geplaatst zijn. Je kunt het toestel van alle kanten tot in detail bewonderen, inclusief de onder- en bovenkant. Ook is de case te zien die je waarschijnlijk bij het nieuwe toestel krijgt, vergelijkbaar met de OnePlus X.

Bron: Weibo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters