‘Nieuw kleurtje: OnePlus komt met gouden OnePlus 5’

Een nieuwe teaser voor een onaangekondigde variant van de OnePlus 5 lijkt erop te wijzen dat OnePlus zeer binnenkort met een gouden OnePlus 5 komt.

Gouden OnePlus 5?

Eerder deze week schreven we over een opvallende teaser van OnePlus. Het Chinese bedrijf leek op Weibo een nieuwe variant van de OnePlus 5 te teasen. Wij gingen al met het toestel aan de slag: in deze review kun je onze conclusie checken.

Komt er nu al een OnePlus 5T? Die kans is nihil, want dan zou de ambitieuze fabrikant zich de woede van veel fans op de hals halen. Aan de andere kant is OnePlus daar absoluut niet vies van… Hoogstwaarschijnlijk gaat het gewoon om een nieuw kleurtje.

OnePlus 5 Gold

Dat lijkt nu bevestigd te worden door Amazon India. Ook daar is nu de teaser gespot. “5omething new” is “coming soon,” dus er komt snel iets nieuws aan en het heeft overduidelijk met de OnePlus 5 te maken. Opnieuw zien we dezelfde afbeelding, met eeen derde mysterieuze variant naast Slate Gray en Midnight Black.

Maar waarom schrijven we dan toch dit nieuwtje? Nou, daar is een goede reden voor. Het mag dan exact dezelfde teaser zijn, maar toch hebben oplettende shoppers een clue ontdekt. Kijk maar naar de url van de teaser, op het bovenstaande screenshot.

Het woordje “Gold” staat in de url van de afbeelding. Oftewel: OnePlus komt met een gouden OnePlus 5. Normaal zouden we niet zo overhaast die conclusie trekken, maar dit is niet het enige bewijs. Sterker nog, onlangs werd er al een gouden variant van de OnePlus gecertificeerd door de Chinese instantie TENAA.

Welke configuratie?

Het is dus duidelijk dat er zeer binnenkort een gouden OnePlus 5 variant aankomt. Combineer dat met deze teaser en het is meer dan duidelijk. De Slate Gray en Midnight Black OnePlus 5 zijn amper van elkaar te onderscheiden, dus het is tof dat er een derde optie bij komt.

OnePlus 3T Rose Gold BREED
De OnePlus 3T Soft Gold

Ook de OnePlus 3T kreeg later een gouden variant, de OnePlus 3T Soft Gold. Het is nog niet duidelijk met welke configuratie de gouden OnePlus 5 wordt uitgebracht. Wordt het 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, of 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen? We gaan het ontdekken!

 

Bron: Amazon India via Mobygyaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters