Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd

Onlangs hadden we het over vijf dingen die de OnePlus 5 nog net een stukje beter zouden maken. Eén van die dingen was de keuze uit meer kleuren dan alleen grijs en zwart. In het bijzonder zou een gouden uitvoering het toestel extra flair geven. Gelukkig lijkt OnePlus dit zelf ook te hebben bedacht, want het ziet ernaar uit dat er inderdaad een gouden OnePlus 5 zal worden uitgebracht.

Gouden OnePlus 5 op TENAA website

De gouden OnePlus 5 verscheen online op de website van de Chinenese certificeringsauthoriteit TENAA. Hier werd het toestel vermeld in drie verschillende kleuren varianten. Tijdens de officiële onthulling van het nieuwe vlaggenschip leek het er even op dat alleen de kleuren Midnight Black en Slate Gray uitgebracht zouden worden.

Ook OnePlus 3 en 3T kregen gouden versie

Op de TENAA site wordt als derde kleur “mint goud” aangegeven. Het lijkt een wat rare naam, maar het zou ook een inaccurate vertaling uit het Chinees kunnen zijn. Eerder zagen we bij de OnePlus 3 en OnePlus 3T ook een gouden versie verschijnen. Deze kreeg de naam soft gold. Waarschijnlijk zal de OnePlus 5 ook dezelfde soft gold kleur krijgen als zijn twee oudere broers.

OnePlus 3T goud, voorganger van gouden OnePlus 5
OnePlus 3T in soft gold

Soft Gold OnePlus 5 kan nog een maand op zich laten wachten

Wanneer we de gouden OnePlus 5 zullen kunnen bemachtigen is helaas nog niet bekend. Als OnePlus het patroon van de OnePlus 3 en 3T volgt, zou het nog even kunnen duren. Bij deze toestellen kwam de gouden versie meer dan een maand later pas op de markt. Als je echt niet kunt wachten, is het altijd nog mogelijk om gewoon een gouden hoesje te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ikke -

    specs pixel 2 en pixel xl 2 duiken op en als je dan op lees verder klikt zie je ineens een artikel over de gouden oneplus.. wtf???? Dit is niet wat ik wil lezen of verwacht als ik op lees verder klik bij een artitel wat over de specs van de google pixel 2 / xl 2 gaat….

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters