Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd

Onlangs hadden we het over vijf dingen die de OnePlus 5 nog net een stukje beter zouden maken. Eén van die dingen was de keuze uit meer kleuren dan alleen grijs en zwart. In het bijzonder zou een gouden uitvoering het toestel extra flair geven. Gelukkig lijkt OnePlus dit zelf ook te hebben bedacht, want het ziet ernaar uit dat er inderdaad een gouden OnePlus 5 zal worden uitgebracht.

Gouden OnePlus 5 op TENAA website

De gouden OnePlus 5 verscheen online op de website van de Chinenese certificeringsauthoriteit TENAA. Hier werd het toestel vermeld in drie verschillende kleuren varianten. Tijdens de officiële onthulling van het nieuwe vlaggenschip leek het er even op dat alleen de kleuren Midnight Black en Slate Gray uitgebracht zouden worden.

Ook OnePlus 3 en 3T kregen gouden versie

Op de TENAA site wordt als derde kleur “mint goud” aangegeven. Het lijkt een wat rare naam, maar het zou ook een inaccurate vertaling uit het Chinees kunnen zijn. Eerder zagen we bij de OnePlus 3 en OnePlus 3T ook een gouden versie verschijnen. Deze kreeg de naam soft gold. Waarschijnlijk zal de OnePlus 5 ook dezelfde soft gold kleur krijgen als zijn twee oudere broers.

OnePlus 3T goud, voorganger van gouden OnePlus 5
OnePlus 3T in soft gold

Soft Gold OnePlus 5 kan nog een maand op zich laten wachten

Wanneer we de gouden OnePlus 5 zullen kunnen bemachtigen is helaas nog niet bekend. Als OnePlus het patroon van de OnePlus 3 en 3T volgt, zou het nog even kunnen duren. Bij deze toestellen kwam de gouden versie meer dan een maand later pas op de markt. Als je echt niet kunt wachten, is het altijd nog mogelijk om gewoon een gouden hoesje te vinden.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters