'Graffiti' in Parijs duidt op snelle verkoop Microsoft Surfacetablet in Europa

Op Parijse stoepen is een soort graffiti verschenen, die lijkt op de reclame-uitingen van Microsoft in de Verenigde Staten. Op de Parijse straten wordt de Surface-tablet aangekondigd. Wat erop duidt dat de tablet eind deze maand niet alleen in Amerika, maar ook in Europa wordt gelanceerd.

'Graffiti'  in Parijs duidt op snelle verkoop Microsoft Surfacetablet in Europa schermafbeelding 2012 10 15 om 112213

De strakke vierkant vormgegeven graffiti, waarmee de Surfacetablet wordt aangeduid, is her en der op Parijse trottoirs verschenen. De tablet wordt op 26 oktober gelanceerd in de Verenigde Staten en dat was al bekend. Nog niet bekend was of de tablet ook al snel de oceaan zou oversteken. De graffitireclame lijkt erop te wijzen dat dit het geval zal zijn.

De Surface RT – de goedkoopste variant van de tablet – wordt in Amerika verkocht door Microsoft zelf, online, en in speciale Microsoft-winkeltjes die tijdelijk in gewone winkels worden neergezet. Of Microsoft ook op zo’n manier de Surfacetablets in Europa aan de man gaat brengen, is nog niet helder. Microsoft verkoopt de tablets in ieder geval niet via normale retailkanalen.

Een van de weinige zaken die nog niet duidelijk is over de aankomende Surfacetablet is de prijs. Het succes van de tablet zal daar voor een belangrijk deel van afhangen, nu Apple met de iPad mini en Google met de Nexus 7 erg goedkope tablets naar de markt brengen.

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters