Graham Award voor beste smartphone naar Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 heeft de Graham Award gekregen voor beste smartphone van dit jaar. Ondertussen mag Vodafone zich de beste retailer van dit jaar noemen.

Graham Award voor beste smartphone naar Galaxy S5 s5

Samsung en Vodafone ontvingen vanavond op de Graham Awards 2014 elk drie awards, waarmee de twee bedrijven de grote winnaars waren. Naast de prijs voor beste smartphone kreeg Samsung ook een prijs voor beste wearable en beste tablet, met de Gear Fit en de Note Pro 12.2.

Naast dat Vodafone volgens de Graham Awards de beste verkoper van mobiele telefoons is, hebben de winkels van de provider ook het beste personeel. Ook biedt Vodafone het beste postpaidabonnement aan met Vodafone Red.

De Graham Awards worden sinds 2008 elk jaar uitgereikt. Het is een initiatief van het blad Connexie. All About Phones behoort tot de vakjury van de Graham Awards, die samen met lezers van het blad Connexie, Veronica Magazine, Sp!ts, Metro en diverse telecomwebsites – waaronder All About Phones – bepaalt wie er wint. Via internet hebben uiteindelijk 27.000 mensen hun stem uitgebracht.

Medewerkers van Retail Reality gingen als mysteryshoppers en mysterybellers in diverse winkels en internetshops op onderzoek uit om te bepalen wie onder andere de beste service bood.

HTC ontving de Graham Award voor meest innovatieve telefoon met de One M8. Voor het eerst werd er ook een Vakjury Award uitgereikt. Deze ging naar LG, voor de G3.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters