Zo kun gratis als eerste met de OnePlus 5 aan de slag

Kijk je al maanden uit naar de OnePlus 5 en kun je niet wachten tot het toestel uitkomt? OnePlus geeft je middels een nieuw initiatief genaamd The Lab de kans om als eerste met de OnePlus 5 aan de slag te gaan.

Als eerste aan de slag met OnePlus 5

Of alle geruchten en voorspellingen nou kloppen of niet, een ding is duidelijk: OnePlus zal binnenkort de OnePlus 5 onthullen. De ambitieuze fabrikant heeft de naam van het high-end toestel al bevestigd, evenals de chipset. De Android smartphone wordt namelijk aangedreven door de Snapdragon 835.

OnePlus 5 geruchten

Een gelekte mail wijst erop dat het toestel op 15 juni zal worden onthuld. De smartphones van OnePlus zijn ontzettend gewild, dus het blijft een kwestie van afwachten hoe snel je met de OnePlus 5 aan de slag kunt gaan.

Gelukkig helpt OnePlus de trouwe fans een handje. De smartphonefabrikant is een nieuw initiatief gestart, genaamd The Lab. De camera van de OnePlus 5 is ontwikkeld in samenwerking met DxO. De Chinese fabrikant begon eerder deze week al met het teasen van de resulterende foto’s.

The Lab

Nu heeft OnePlus jouw hulp nodig. Het bedrijf wil nog feedback van consumenten krijgen voor het de laatste hand aan de camera van de OnePlus 5 legt. Daarom kun je nog voor de lancering van het toestel al met de OnePlus 5 aan de gang.

OnePlus 5

Althans, als jij tussen de gelukkigen zit die geselcteerd worden. Daarvoor zul je het volgende moeten doen. Je moet een openbaar Instagram account hebben, met daarop minstens drie indrukwekkende foto’s die je met een smartphone hebt genomen. Die foto’s kun je indienen op de website van The Lab.

Vervolgens zal OnePlus tien winnaars kiezen. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer dat zal gaan gebeuren. Betekent dit dat de OnePlus 5 toch later dan 15 juni wordt gelanceerd? Anders is het immers wel heel kort dag. Wees er in ieder geval snel bij als je als eerste met de OnePlus 5 aan de slag wil gaan. Hier kun je nog eens alle voorwaarden doorlezen.

Bron: OnePlus The Lab

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters