Gratis bellen in het weekend met Vodafone Prepaid

Vodafone heeft om nieuwe prepaidklanten te trekken een actie gelanceerd waarmee mensen die tussen nu en 31 maart een prepaidkaartje van Vodafone kopen en €20 opwaarderen vervolgens drie maanden lang elk weekend gratis kunnen bellen naar Vodafone-nummers.

Vodafone logo

Om meer prepaidklanten te trekken heeft Vodafone een actie bedacht waarbij je als nieuwe prepaidklant drie maanden lang elk weekend gratis kunt bellen. Helaas zitten er wel een aantal haken en ogen aan, maar voor sommige bellers kan het wel een erg voordelig aanbod zijn. Als je in de periode van nu tot 31 maart 2010 een nieuwe Vodafone-prepaidkaart koopt en die in de maand na aankoop opwaardeert met minimaal €20 beltegoed, dan kun je de drie maanden daarna elk weekend 16 uur gratis bellen naar alle Vodafone-nummers.

Zodra je je nieuwe prepaidkaartje met €20 opwaardeert krijg je een sms dat je vanaf het eerstvolgende weekend, dat wil zeggen van zaterdag 00:00 uur tot maandag 00:00 uur, per weekend 16 uur kunt bellen naar andere Vodafone-klanten. Of die een prepaidkaart of een abonnement hebben maakt niet uit, de enige voorwaarde is dat het klanten van Vodafone zijn.

Bron: Vodafone

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters