Zo speel je Super Mario nu al gratis op iPhone

Morgen komt dan eindelijk Super Mario Run uit, het langverwachte mobiele spelletje van Nintendo. Ga jij gratis Super Mario Run spelen?

Super Mario Run

Gratis Super Mario Run spelenMorgen is het dan eindelijk zo ver, dan komt Nintendo’s eerste echte mobiele game uit. Na het interactieve sociale netwerk Miitomo komt de iconische rode loodgieter de harten van spelers veroveren. De Japanse gamefabrikant staat bekend om zijn unieke strategie. Nintendo brengt altijd zijn eigen consoles en handhelds uit, vaak met een opvallend uiterlijk of toevoeging. Denk aan het touchscreen op de DS, of de controllers van de Wii. Het bedrijf kiest er bewust voor om zijn eigen marktsegment van toegewijde fans aan te spreken, in plaats van rechtstreeks de graphics-strijd met Sony en Microsoft aan te gaan. Daarom leek het zo onwaarschijnlijk dat Nintendo ooit zijn spelletjes naar Android en iOS zou brengen.

Een nieuwe strategie

Daarmee zou het immers enkel de 3DS verkopen kannibaliseren. Daar is nu verandering in gekomen, want Nintendo komt begin volgend jaar met de Nintendo Switch. Het is een console die je overal mee naartoe kunt nemen, zonder aan grafische kracht in te moeten boeten. Opeens is het logisch om mobiele spelletjes uit te brengen, gezien er nu een duidelijk onderscheid is tussen Nintendo’s hardware en smartphones. De Switch biedt console-ervaringen, waar je ook maar bent, terwijl smartphones ideaal zijn voor simpele spelletjes. Een nieuwe strategie van Nintendo, met als eerste wapenfeit: Super Mario Run.

Gratis Super Mario Run spelen

Morgen komt het spelletje dus eindelijk uit. Er is echter een manier om Super Mario Run nu al uit te proberen. Er is namelijk een demoversie van het spelletje op iPhones in de Nederlandse Apple Stores geïnstalleerd. Er is geen maximale speeltijd, dus je kunt uitgebreid het nieuwe spelletje verkennen. Zo weet je morgen al hoe je het eerste level uit kunt spelen! De complete versie van Super Mario Run gaat uiteindelijk tien euro kosten. Gelukkig komt Nintendo ook met een demoversie, die je nu dus al in Apple Stores kunt proberen. In de demoversie kun je aan de gang met drie spelmodi. In de standaard modus kun je leveltjes uitspelen, in Toad Rally neem je het tegen andere spelers op en in Kingdom Builder kun je een eigen Kingdom bouwen. Die demo kun je vanaf morgen ook op je iPhone downloaden.

Bron: Bright

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters