Gresso Lady Diamond is duurste Windows Mobile smartphone

Gresso, een redelijk bekend premium telefoonmerk, heeft een nieuwe telefoon gemaakt die voluit ‘Gresso Avantgarde Skeleton Lady Diamond’ heet. Bijzonder is dat deze luxe telefoon op Windows Mobile draait en daarmee ook meteen de duurste Windows Mobile-telefoon ooit is.

Gresso Lady Diamond

Vertu heeft weinig echte concurrenten, maar de concurrenten die het merk heeft zijn niet slecht. Zo is er Gresso, een merk dat nu een aantal telefoons op de markt heeft in zeer beperkte oplagen. Bijzonder aan Gresso is dat ze hun telefoons laten draaien op het Windows Mobile besturingssysteem, waardoor ze niet alleen uitblinken in hun uiterlijk, ook hun besturingssysteem is niet bepaald slecht te noemen. De nieuwste telg in Gresso’s lijn is helemaal bijzonder: het is de duurste Windows Mobile-telefoon ooit.

Het toestel dat gedoopt is als ‘Gresso Avantgarde Skeleton Lady Diamond’ of kort gezegd ‘Gresso Lady Diamond’, zal op de markt komen voor een prijs van $5.500,-. Mocht je er trouwens eentje willen hebben dan moet je snel zijn, omdat er slechts acht exemplaren van deze Lady Diamond gemaakt zullen worden. Als je er een hebt weten te bemachtigen, ben je wel meteen uniek. Niet alleen vanwege het kleine aantal toestellen dat verkocht gaat worden maar ook doordat de telefoon een aantal erg exotische materialen in zich heeft. Zo is de navigatietoets gemaakt van goud, bedekt door vier diamantjes. Ook de andere knoppen zullen niet goedkoop overkomen met hun 18-karaats goud. Boven het scherm van de Lady Diamond is nog meer goud te vinden, iets wat we in alle Gresso-toestellen terugvinden. Verder ligt er nog een laagje van saffier over het scherm, zodat de telefoon goed bestand is tegen krassen. De achterkant van de telefoon heeft een raampje van saffier, waardoor je de binnenkant van je telefoon kunt bekijken.

Het geweldige uiterlijk staat in schril contrast met de eenvoudige specificaties die het toestel heeft. Zo mist het toestel UMTS-ondersteuning, je zult het met GPRS moeten doen. Ook is de camera niet echt top met zijn 2 megapixels, net als het geheugen dat beperkt is tot 2GB. Het aanwezige Windows Mobile 6.0 Standard besturingssysteem kan dit gemis niet goedmaken.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters