Grijp deze kans: de Microsoft Lumia 640 voor slechts €10,- per maand + gratis Office-pakket!

De Microsoft Lumia 640 maakt deel uit van de eerste reeks toestellen die het bedrijf onder haar eigen naam uitbrengt en is nu super voordelig te bestellen. Bij een 2-jarig Tele2 abonnement betaalt u nu slechts €10,- per maand! Hier krijgt u ook nog eens het toestel gratis én 1 jaar lang een gratis Office 365 Personal pakket ter waarde van €69,- bij.

De Lumia 640 heeft een 5.0-inch HD-scherm waarop afbeeldingen, video’s en applicaties met erg veel details en kleuren worden weergegeven. Deze Microsoft-smartphone heeft toegang tot 4G-internet waardoor u niet alleen thuis, maar ook buitenshuis kunt genieten van een razendsnelle internetverbinding. Het is dus geen enkel probleem om video’s en muziek te streamen! Met de Lumia 640 maakt u bovendien gebruik van het Windows Phone-besturingssysteem. Hierdoor kunt u gebruik maken van handige Microsoft Office-diensten, zoals Word, Excel en PowerPoint. Tot slot kunt u foto’s maken met de 8-megapixel camera, bestanden delen via NFC en het 8GB opslaggeheugen uitbreiden met een geheugenkaartje.

Als u de Microsoft Lumia 640 aanschaft krijgt u er tijdelijk een gratis Office 365 Personal pakket ter waarde van €69,- cadeau bij. Met dit pakket kunt u de nieuwste versies van Excel, Word en PowerPoint installeren en krijgt u daarnaast ook nog eens 1TB aan cloudopslag in OneDrive. Bestanden ‘in de cloud opslaan’ wil zeggen dat u uw bestanden online opslaat. Vervolgens kunt u er vanaf al uw apparaten, bijvoorbeeld uw laptop, smartphone en tablet, bij en hoeft u nooit meer bang te zijn dat u geen toegang heeft tot uw bestanden. Een groot voordeel van het gebruik maken van online opslag is dat het opslaggeheugen op uw telefoon minder snel vol raakt, omdat u de bestanden hier niet op hoeft te bewaren. Heeft u nog geen beeld van de hoeveelheid van 1TB opslaggeheugen? Een voorbeeld: met 1TB kunt u 90.000 foto’s, 1 miljoen Office-documenten en ook nog 100 video’s opslaan. Als u wel eens Skype gebruikt dan is deze deal nog aantrekkelijker, want tijdelijk krijgt u bij dit Office-pakket ook nog 60 minuten per maand om te gebruiken met Skype. Hiermee kunt u bellen naar vaste lijnen in meer dan 60 landen en naar mobiele nummers in acht landen.

Bij Belsimpel.nl is de Microsoft Lumia 640 nu uit voorraad leverbaar in de kleuren zwart en wit. Bestel het Tele2-abonnement voor maar €10,- per maand nu en geniet van een gratis toestel, een gratis Office 365-pakket en 60 minuten Skype-tegoed per maand! Het gratis Office-pakket krijgt u ook bij de iets grotere Microsoft Lumia 640 XL.

Belsimpel Lumia 640 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters