Groene en blauwe Galaxy S6 en S6 Edge binnenkort naar Nederland

Over enkele weken zijn de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge ook in het groen en blauw verkrijgbaar in Nederland. Dit laat Samsung weten aan All About Phones.

Samsung Galaxy S6 koopwijzer

Nu zijn de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge in Nederland alleen verkrijgbaar in het wit, zwart en goud. Daar komen binnen enkele weken dus ook de kleuren groen en blauw bij. Het is nog onbekend of de blauwe en groene uitgave van Samsungs vlaggenschepen exact dezelfde prijs meekrijgen als de varianten in het wit, zwart en goud.

Het gaat sowieso goed met de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. De smartphones liggen nu ruim een maand in de winkel en ze vinden gretig aftrek. Inmiddels zouden er al 10 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 zijn verkocht. Dit laat een hoge medewerker van de Zuid-Koreaanse fabrikant weten tegenover Korea Herald.

Het is onbekend of het om 10 miljoen exemplaren van alleen de S6 gaat, of dat daar ook de verkoopcijfers van de Galaxy S6 Edge bij zijn opgeteld. Het is onbekend wanneer Samsung precies de mijlpaal van 10 miljoen verkochte exemplaren bereikte.

Van de Galaxy S4 en Galaxy S5 werden in minder dan een maand 10 miljoen exemplaren verkocht. Het is onduidelijk of de S6 het nou net zo goed, of net iets minder goed doet dan zijn twee voorgangers.

Analisten voorspellen een goede toekomst voor de Galaxy S6. Counterpoint, een bedrijf uit Hongkong, verwacht dat er 50 miljoen exemplaren van Samsungs toptelefoon verkocht gaan worden. Andere bedrijven denken dat zelfs de 70 miljoen wordt aangetikt.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters