Groene en blauwe Galaxy S6 en S6 Edge binnenkort naar Nederland

Over enkele weken zijn de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge ook in het groen en blauw verkrijgbaar in Nederland. Dit laat Samsung weten aan All About Phones.

Samsung Galaxy S6 koopwijzer

Nu zijn de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge in Nederland alleen verkrijgbaar in het wit, zwart en goud. Daar komen binnen enkele weken dus ook de kleuren groen en blauw bij. Het is nog onbekend of de blauwe en groene uitgave van Samsungs vlaggenschepen exact dezelfde prijs meekrijgen als de varianten in het wit, zwart en goud.

Het gaat sowieso goed met de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. De smartphones liggen nu ruim een maand in de winkel en ze vinden gretig aftrek. Inmiddels zouden er al 10 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 zijn verkocht. Dit laat een hoge medewerker van de Zuid-Koreaanse fabrikant weten tegenover Korea Herald.

Het is onbekend of het om 10 miljoen exemplaren van alleen de S6 gaat, of dat daar ook de verkoopcijfers van de Galaxy S6 Edge bij zijn opgeteld. Het is onbekend wanneer Samsung precies de mijlpaal van 10 miljoen verkochte exemplaren bereikte.

Van de Galaxy S4 en Galaxy S5 werden in minder dan een maand 10 miljoen exemplaren verkocht. Het is onduidelijk of de S6 het nou net zo goed, of net iets minder goed doet dan zijn twee voorgangers.

Analisten voorspellen een goede toekomst voor de Galaxy S6. Counterpoint, een bedrijf uit Hongkong, verwacht dat er 50 miljoen exemplaren van Samsungs toptelefoon verkocht gaan worden. Andere bedrijven denken dat zelfs de 70 miljoen wordt aangetikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. stijn van brummelen -

    Ik heb een vraag aan jullie. Ik heb nu een nexus 5 en ik heb een hekel aan de korte accuduur van dat ding. Ik ben een redelijk intensiefe gebruiker en me accu haalt 16:00 op een gemiddelde dag, wat natuurlijk zeer slecht is. Ik ben nu bezig met een nieuw toestel uitzoeken en accuduur vind ik belangrijk. Maar ook performance en software updates staan bij mij hoog op het lijstje.
    Ik zat zelf heel erg te kijken naar de galaxy s6 (edge), en nu lees ik dat de accuduur matig is. Ik heb de neiging om daardoor toch voor een Nexus 6, iPhone 6 plus of Xperia Z3 te gaan. Is het waard om voor een van die toestellen te settelen, of is de accuduur wel acceptabel?

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters