WhatsApp voert verbeteringen door

WhatsApp, de populaire berichtenapp voor smartphones, heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd. WhatsApp-groepen kunnen nu groter zijn en bovendien is de Microsoft Edge-browser vanaf nu ondersteund voor WhatsApp Web.

Groepsapp

Appgroepen kunnen nu 256 mensen bevatten
Appgroepen kunnen nu 256 mensen bevatten

Dat je binnen WhatsApp een groepchat kunt maken is niet nieuw. Maar het aantal vrienden dat je aan zo’n ‘groepsapp’ kunt toevoegen, is wel vernieuwd. Voorheen kon je nog met 100 vrienden in een WhatsApp-groep zitten, inmiddels is dat aantal opgehoogd tot 256. Dat meldt FoneArena. De functie is nog wel wel beperkt tot beta-versies van WhatsApp voor Android, versie v2.12.429 of hoger. Maar de verwachting is uiteraard dat de verbetering snel uitgerold zal worden naar alle varianten van het programma.

WhatsApp Web voor Microsoft Edge

Met WhatsApp Web kunnen gebruikers van Chrome, Firefox, Opera of Safari hun appjes ook via de computer lezen en versturen, via web.whatsapp.com. Microsoft’s nieuwe Edge-browser, de standaardbrowser van Windows 10, werd hierbij nog niet ondersteund. Dat is nu veranderd, meldt Windows Central. Daarmee zijn alle grote desktopbrowsers nu door WhatsApp Web ondersteund. Meer informatie over WhatsApp Web kun je lezen in ons artikel met WhatsApp tips. Daar geven we je tien tips om meer uit het chatprogramma te halen.

Eerdere WhatsApp verbeteringen

Het nieuws komt na een aantal eerdere verbeteringen die WhatsApp dit jaar al aankondigde. De belangrijkste daarvan is het vervallen van de betaalde abonnementen voor de app. Vroeger moesten gebruikers 99 cent per jaar betalen voor WhatsApp, maar nu is de app gratis voor iedereen. WhatsApp, dat inmiddels 1 miljard gebruikers heeft, probeert zo concurrenten als WeChat en Telegram voor te blijven.

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters