WhatsApp voert verbeteringen door

WhatsApp, de populaire berichtenapp voor smartphones, heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd. WhatsApp-groepen kunnen nu groter zijn en bovendien is de Microsoft Edge-browser vanaf nu ondersteund voor WhatsApp Web.

Groepsapp

Appgroepen kunnen nu 256 mensen bevatten
Appgroepen kunnen nu 256 mensen bevatten

Dat je binnen WhatsApp een groepchat kunt maken is niet nieuw. Maar het aantal vrienden dat je aan zo’n ‘groepsapp’ kunt toevoegen, is wel vernieuwd. Voorheen kon je nog met 100 vrienden in een WhatsApp-groep zitten, inmiddels is dat aantal opgehoogd tot 256. Dat meldt FoneArena. De functie is nog wel wel beperkt tot beta-versies van WhatsApp voor Android, versie v2.12.429 of hoger. Maar de verwachting is uiteraard dat de verbetering snel uitgerold zal worden naar alle varianten van het programma.

WhatsApp Web voor Microsoft Edge

Met WhatsApp Web kunnen gebruikers van Chrome, Firefox, Opera of Safari hun appjes ook via de computer lezen en versturen, via web.whatsapp.com. Microsoft’s nieuwe Edge-browser, de standaardbrowser van Windows 10, werd hierbij nog niet ondersteund. Dat is nu veranderd, meldt Windows Central. Daarmee zijn alle grote desktopbrowsers nu door WhatsApp Web ondersteund. Meer informatie over WhatsApp Web kun je lezen in ons artikel met WhatsApp tips. Daar geven we je tien tips om meer uit het chatprogramma te halen.

Eerdere WhatsApp verbeteringen

Het nieuws komt na een aantal eerdere verbeteringen die WhatsApp dit jaar al aankondigde. De belangrijkste daarvan is het vervallen van de betaalde abonnementen voor de app. Vroeger moesten gebruikers 99 cent per jaar betalen voor WhatsApp, maar nu is de app gratis voor iedereen. WhatsApp, dat inmiddels 1 miljard gebruikers heeft, probeert zo concurrenten als WeChat en Telegram voor te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11

HTC Edge Sense: dit gebeurt er wanneer je in de HTC U11 knijpt lees verder

Fuchsia

‘Dit is Google nieuwe mobiele besturingssysteem: Fuchsia OS’ lees verder

Bixby Samsung Galaxy S7

Je kunt vanaf vandaag tegen Samsung’s Bixby praten lees verder

spotify Premium

Spotify werkt waarschijnlijk aan een eigen wearable lees verder

Auto terugvinden met siri Apple slimme speaker

Siri kan vanaf nu WhatsApp-berichten voorlezen lees verder

Chrome adblocker

Ad-block feature binnenkort onderdeel van Google Chrome lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters