'Grote aankondiging van HTC-producten op 24 juni'

HTC heeft de pers uitgenodigd voor een persconferentie in Londen later deze maand. Aangezien het hier om een grote aankondiging zou gaan, gaat de pers er vanuit dat er een hoop nieuwe producten op de planken staan.

HTC uitnodiging

HTC heeft iets groots op de planken staan later deze maand. Vanochtend kregen de eerste perscontacten een uitnodiging voor een persevent in Londen op 24 juni. Juni belooft een drukke maand aangezien veel producenten met een flagships zullen gaan komen voor Q3 en Q4. Zo zal Samsung op 15 juni een hele nieuwe range gaan lanceren van producten en diensten waarvan het event tevens in Londen zal gaan plaatsvinden. Naar verwachting zal HTC de Hero gaan lanceren, zijn derde Android-telefoon. Daarnaast zou de producent de HTC Firestone en de HTC Thoth op de planken hebben staan, twee high-end modellen voor de laatste twee kwartalen van dit jaar. Geruchten gaan ook dat HTC zijn eerste netbook zal gaan lanceren ook al is dit nog niet bevestigd door een gedegen bron.

Op 24 juni weten we meer en zal HTC zijn nieuwe line-up introduceren voor de gehele wereld. Onduidelijk is nog of de Nederlandse pers hierbij ook aanwezig mag zijn.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters