Grotere bandjes Apple Watch beschikbaar

Bij aanschaf van de Apple Watch worden standaard twee bandjes meegeleverd; één S/M en één M/L. Voor het geval dat deze beide bandjes te klein zijn voor jouw pols heeft Apple een extra groot bandje op de markt gebracht.

Bij de levering van de Apple Watch krijg je standaard een Small/Medium en een Medium/Large bandje. Blijkbaar bleken deze bandjes te klein voor sommigen aangezien Apple besloten heeft een groter bandje beschikbaar te stellen. Het bandje heeft het formaat Large/Extra Large en wordt verkocht voor 59 euro (voor het sportbandje). Gebruikers met een 38mm horlogekast kunnen het grotere bandje niet kopen. Apple’s gedachtegang was hier waarschijnlijk dat gebruikers met een grote pols ook de grote Apple Watch zullen kopen.

Mocht je je huidige Apple Watch met een metalen schakelbandje te klein vinden, dan heeft Apple ook een oplossing. Enkele dagen terug heeft Apple namelijk ook een schakelsetje met zes extra schakels in de verkoop gebracht. Met deze extra schakels kun je je horlogeband verlengen. Volgens Apple is de Apple Watch dan geschikt voor mensen met een pols van meer dan 205 millimeter. De schakelset kost 59 euro in de Apple Store.

Naast het uitbreiden van bestaande bandjes heeft Apple ook een nieuw bandje beschikbaar gesteld voor de Apple Watch. Het bandje heet de ‘modern gesp’ en is beschikbaar in bruin, zwart, zachtroze en middernachtblauw. Momenteel kunnen we het bandje alleen krijgen voor de 38mm Apple Watch. De formaten van het bandje zijn Small, Medium en Large. Het bandje heeft een prijs van 269 euro en is momenteel beschikbaar in de Apple Store.

Grotere bandjes Apple Watch beschikbaar grotere apple watch bandjes 
Modern Gesp

Bron: iphoned

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters