GT500 aangekondigd door LG

Op CommunicAsia 2009 was LG ook van de partij en naast de GW550 had LG nog een toestel meegenomen naar Singapore om daar te laten zien. Het gaat hier om de GT500, een nieuwe touchscreentelefoon.

LG GT500 navigatie

De CommunicAsia beurs is op het moment aan de gang in Singapore en LG heeft hier ook een aantal nieuwe toestellen laten zien. Gisteren berichtten wij al over de GW550, maar er is meer van de Koreaanse fabrikant. Naast de GW550 had LG ook nog de GT500 meegenomen naar Azië om hem daar aan te kondigen. Dit toestel is gericht op navigatie en zal uitgerust worden met een 3 inch touchscreen en was niet helemaal nieuw voor ons. Al in januari kwamen we de naam van het toestel een keer tegen maar sindsdien hebben we er niets van gehoord. Het toestel zal aanvankelijk alleen in Engeland verkocht worden, maar als het goed ontvangen wordt door de markt zal LG het ook naar andere markten in Europa brengen.

De GT500 zal, naast de hierbovengenoemde wqvga-touchscreen, uitgerust gaan worden met onder andere een 5-megapixelcamera, Wi-Fi-verbinding en een gps-ontvanger. Deze gps-ontvanger zal gebruikt gaan worden om de meegeleverde WisePilot-navigatie te ondersteunen. Helaas is er een licentie voor slechts één maand navigatiegebruik meegeleverd met de GT500, als je WisePilot langer wilt blijven gebruiken zul je moeten betalen. De GT500 draait geheel op LG’s nieuwe S-Class interface, die we vanaf de LG Arena in elke touchscreentelefoon van LG hebben gezien.

LG GT500 totaal

 

LG GT500 achterkant

 

Bron: GSM Arena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters