Haarscherpe renders tonen Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus worden in februari onthuld, tijdens het Mobile World Congress. Dat beweren Koreaanse bronnen. Fans moeten dus nog een aantal maanden geduld hebben, maar toch zijn de eerste renders al gelekt. Niet willekeurige mockups, maar beelden van een leaker die er zelden naast zit. Die kregen we vorige week te zien.

Samsung Galaxy S9 renders gelekt

Nu heeft @OnLeaks verdere beelden gelekt. Het gaat om zeer scherpe renders van de Samsung Galaxy S9, het kleine broertje van de Samsung Galaxy S9 Plus. De leaker staat bekend om zijn duidelijke renders. Die baseert hij doorgaans op fabrieksbestanden. Keer op keer wist hij het afgelopen jaar accuraat het uiterlijk van nieuwe smartphones te voorspellen/onthullen.

Heeft hij het ook dit keer weer bij het rechte eind? Dat gaan we dus waarschijnlijk in februari ontdekken. De nieuwe renders laten zien hoe zeer de Galaxy S9 op de Galaxy S8 lijkt. Dat komt vooral doordat het scherm niet aan staat. Bij nadere inspectie vallen de dunnere schermranden namelijk op, zowel aan de onder- als bovenkant.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

 

De grootste veranderingen nemen we waar aan de achterkant. De vingerafdrukscanner van de Samsung Galaxy S9 zit namelijk niet meer naast de camera. Eindelijk! Geen vieze lens meer, puur omdat je het toestel wilt ontgrendelen. De vingerafdrukscanner zit er nu onder, een logische plek waar andere fabrikanten ook voor kiezen. De positionering komt overeen met die van de Galaxy A8 (2018) een mid-ranger die eveneens het design van de Galaxy S8 erft.

Nog een opluchting: de headphone jack is niet verdwenen. Samsung blijft zijn fans dus tegemoet komen, al blijft het de vraag of de Galaxy S9 genoeg nieuwe features te bieden heeft. De Koreaanse techgigant was Apple voor met een nieuw design, maar kan daardoor niet vlak na de iPhone X opnieuw drastisch innoveren. Check hier hoe de opvolgers van de iPhone X eruit gaan zien.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters