Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go

Halloween wordt dit jaar extra spannend, zo blijkt uit de code van Pokémon Go. Daarin is namelijk een afbeelding gevonden van de nieuwe Pokémon die naar het spelletje komen.

Pokémon Go Halloween update

Ook dit jaar wordt Halloween in Pokémon Go gevierd. Fervente spelers wachten al meer dan een jaar op de toevoeging van nieuwe Pokémon, als we de legendarische exemplaren even buiten beschouwing laten. Het lijkt erop dat de ontwikkelaar zeer binnenkort nieuwe exemplaren aan het mobiele spelletje toe gaat voegen.

Pokémon Go evenement Amsterdam

Niantic wees daar al op middels een teasende tekst op zijn website. Dat is echter al eerder gebeurd, en je kunt de teaser van de ontwikkelaar op twee manieren interpreteren. Nu lijkt het er echter op dat we toch stilletjes mogen beginnen met juichen. Handige fans zijn afgelopen weekend namelijk in de code van de nieuwste versie van Pokémon Go gaan duiken, versie 0.79.2.

Laadscherm verraad nieuwe Pokémon

Daarin verscheen het laadscherm van de Halloween-update. Logisch, want de laadschermen worden altijd van tevoren klaargezet. Vaak gaat het om een nieuwe tekening, maar niks om van op te kijken. Dit keer is dat echter wel anders. Op het laadscherm voor Halloween zijn namelijk Pokémon te zien, die niet in de game zitten. Pokémon uit de derde generatie. Aanschouw:

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Dan hebben we het onder andere over Shuppet, Dusclops, Banette, Duskull en Sableye. Naar verwachting zullen die Pokémon tijdens Halloween aan de game worden toegevoegd, en volgt de rest van de generatie snel daarop. Althans, met Niantic durven we woorden als snel amper te gebruiken.

We gaan het allemaal eind deze maand ontdekken. Halloween valt op dinsdag 31 oktober, dus waarschijnlijk wordt het een paar dagen allemaal onthuld. Welke Pokémon uit de derde generatie is jouw favoriet? Hopelijk weet Niantic afgehaakte spelers weer terug te lokken, want met een gevulde Pokédex is Pokémon Go aan de saaie kant.

Bron: TheSilphRoad via SlashGear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters