Hands-on en foto's Samsung S8000 Jet

Maandag hield Samsung haar Unpacked-evenement en ook All About Phones was daar aanwezig. De Jét hebben we alvast mee naar huis gekregen en hier vind je onze eerste ervaringen en foto’s van dit nieuwe vlaggenschip.

Samsung S8000 Jét zwart AAP

Afgelopen maandag hield Samsung een evenement in Londen, Dubai en Singapore, waar verschillende telefoons aangekondigd werden. In Londen waren wij aanwezig en hebben we de toestellen even aan de tand gevoeld en dan met name de nieuwe Samsung Jét. Dit toestel hebben we ook mee naar huis gekregen van Samsung en de afgelopen twee dagen hebben we dit toestel even aan de tand gevoeld. In dit bericht vind je onze eerste ervaringen en foto’s van dit nieuwe vlaggenschip van Samsung. Een uitgebreide review van deze Samsung S8000 Jét zal volgende week ergens volgen.

Samsung S8000 Jét graniet AAP

 

Samsung S8000 Jét graniet achterkant

 

Samsung S8000 Jét graniet video AAP

 

Allereerst een paar woorden over het uiterlijk van het toestel, de Jét doet ons een beetje denken aan de Samsung Pixon van de voorkant en het toestel ziet er strak en simpel uit. De achterkant heeft een mooi patroon in de batterijklep dat er van elke hoek anders uitziet en het toestel een erg chique touch geeft. Het toestel voelt prima aan, hoewel de gebruikte materialen een beetje tegenvallen hier en daar.

De vernieuwde interface van de Jét voelt grotendeels nog zoals de oudere TouchWiz-interface van Samsung, hoewel de toevoeging van de speciale media-kubus leuk is. Het geheel is grafisch ook wat opgeleukt en dat werkt allemaal vloeiend. De snelheid van de Jét is echter niet zo heel erg goed als we verwacht hadden na het lezen van het persbericht, dat beweert dat het toestel echt razendsnel moet zijn. Hij is zeker sneller dan bijvoorbeeld de BeatDJ en de UltraTOUCH, maar hij kan nog steeds niet op tegen toestellen als de Nokia N97, HTC Magic en de iPhone. Het geheel ziet er echter veelbelovend uit en we verheugen ons erop nog wat meer met het toestel te spelen en zo tot een volledige review te komen. Stay tuned!

Samsung S8000 Jét home graniet

 

Samsung S8000 Jét flitser graniet

 

Samsung S8000 Jét zijkant graniet

 

Samsung S8000 Jét zijkant graniet

 

Samsung S8000 Jét zijkant graniet

 

Samsung S8000 Jét zijkant graniet

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters