Eerste ervaring met de Acer Stream

De Acer Stream is het tweede model van Acer dat voorzien is van het Android OS. Het toestel loopt op Android 2.1 en heeft een 1GHz-processor mee gekregen van de producent en de eerste indrukken van het toestel zijn degelijk.

De Acer Stream is de opvolger van de Liguid-e van de gelijknamige producent en het toestel heeft nagenoeg de zelfde specificaties als zijn voorganger maar ziet er wel heel anders uit. De Stream beschikt over een 3.7-inch Amoled-scherm op WVGA resolutie. Daarnaast is Android 2.1 aanwezig tijdens de lancering op de smartphone maar de verwachting is dat hij later ook een update zal gaan krijgen naar 2.2. Acer laat weten dat zaken als HSDPA, Wifi, Bluetooth, GPS en een accelerometer gewoon terug gevonden kunnen worden in haar nieuwste Android-telefoon. Ook de 1GHz-processor die we in de Liquid, Desire en Xperia X10 gezien hadden zal weer in dit toestel zijn werk doen en de 5-megapixelcamera zal in 720p video’s mogen opnemen. Acer heeft de telefoon wel voorzien van flink wat extra ram aangezien er 512MB ram en 512MB rom aanwezig is.

Al deze pittige specificaties zijn goed terug te zien in de prestaties van deze nieuwe Stream die erg snel aanvoelt. Alle menu’s worden bijna gelijk opgeworpen als daar om gevraagd wordt en ook het wisselen tussen verschillende applicaties en menu’s gaat erg vlot. Wat ook positief opvalt is de bouwkaliteit van het toestel. De Liquid-e voelt erg plastic aan terwijl de Stream gebouwd is uit een soort aluminium wat erg solide aanvoelt en meer kwaliteit uitstraalt. De Stream kent jammer genoeg wel een plastic achterkant wat gelijk weer de prijs rechtvaardigt van het toestel dat rond de 300 euro zal gaan uitkomen volgens de verwachting.

Acer Stream

 

Acer Stream

 

Acer Stream

 

Acer Stream

 

Acer Stream

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Martin -

    Bij bol.com is deze telefoon te koop voor 469 euro. (ik weet dat bol.com niet de goedkoopste is, maar het is toch ver boven de verwachte 300 euro). Dit maakt het minder aantrekkelijk om deze telefoon te kopen ipv. bijvoorbeeld de samsung galaxy s of de htc desire.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters