Eerste ervaring met de HTC 7 Trophy

De HTC 7 Trophy is de eerste Windows Phone 7-smartphone van de producent dit jaar. HTC zelf heeft in totaal vijf smartphones aangekondigd op basis van het OS waarvan de 7 Trophy vooralsnog de enige zal zijn die eind oktober in Nederland beschikbaar zal zijn.

HTC 7 Trophy

Veel mensen die naar de lancering van Windows Phone 7 zaten uit te kijken hadden hun oog gezet op de vaak uitgelekt HTC HD 7. Iedereen ging er vanuit dat het toestel de eerste telefoon zou gaan worden die de fabrikant bij ons in de markt zou gaan zetten, echter bleek niets minder waar en kwam HTC met de 7 Trophy op de proppen. De 7 Trophy is een smartphone met een 3.8-inch scherm en als nieuwe toevoeging heeft HTC haar eigen hub toegevoegd die grafisch erg gelikt is. De hub heeft een diepe intergratie met de Windows Market van het OS waarmee extra HTC-applicaties aangekocht of gratis gedownload kunnen worden op het toestel. Uiteraard zijn zaken als het weer en aandelen gratis en binnenkort zal de fabrikant met nog meer applicaties gaan komen om haar eigen hub uit te gaan breiden. De animaties van het weer zien er erg gelikt en grafisch hoogstaand uit. Ook de snelheid van het toestel zelf is bewonderenswaardig, iets dat elke Windows Phone 7-telefoon lijkt te delen.

De afwerking van de 7 Trophy is bijzonder goed. Alle lijnen zien er strak uit en ook is het toestel gebouwd van sterke materialen wat je goed kunt aanvoelen tijdens het gebruik. Ook de zilverenrand rondom het scherm van het toestel ziet er erg mooi uit. Het scherm van het toestel is goed te noemen en is afkomstig van Sony. Het gaat hier dan ook om een Super LCD-touchscreen dat de kleuren prima weergeeft en waarbij alles goed overkomt op de gebruiker. Het toestel is snel, gelikt en prima vormgegeven. De prijs is wat hoog maar wel marktconform. HTC zal samen met de webshop Coolblue op 21 oktober in de avond een lancering van het toestel gaan houden waarmee de 7 Trophy de eerste Windows Phone 7-telefoon zal gaan worden die de markt betreed in de wereld.

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Trophy

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters