Eerste ervaring met de HTC HD2

HTC heeft tijdens de lancering van Windows Mobile 6.5 in Amstelveen haar HD2 aangekondigd. All About Phones heeft even met het toestel mogen spelen en kan inmiddels de eerste ervaringen met de HD2 melden.

Mark Moons presentatie HTC Touch HD2

Tijdens de introductie van Windows Mobile 6.5 eerder vandaag wist HTC ons op het laatste moment nog even te verrassen met een kleine persconferentie. Country manager Mark Moons had namelijk een nieuwe telefoon meegenomen en wou daar graag kort wat over te vertellen. Niet veel later bleek de HTC Touch HD2 een feit en mochten we met dit toestel even spelen.

Zoals bekend beschikt de Touch HD2 over een uiterst krachtige CPU die zijn werk op 1GHz doet. De HD2 mocht jammer genoeg niet van de achterkant gefotografeerd worden omdat het toestel nog voorzien was van een test-achterkantje. Ondanks deze beperking kunnen we toch onze eerste ervaring met dit toestel melden. Wat misschien ook goed is om te weten is dat HTC niet uitsloot dat de hardware van HD2 ook naar andere platformen gebracht kan worden wat eventueel goed nieuws kan zijn voor de HTC Dragon. Ondanks dit goede nieuws wist de Leo ons toch te verwonderen dankzij zijn grote scherm en snelheid.

De HTC HD2 is een opvallend snel apparaat dat een adembenemend scherm heeft. Zo is het toestel in elk menu snel te noemen alleen het opstarten duurt wat langer maar dat is te wijten aan 6.5. Het Sense UI werkt erg prettig en heeft deze keer gekleurde icoontjes mee gekregen van HTC. Ook heeft HTC er voor gezorgd dat er standaard een Twitter-applicatie op het toestel zit dat eveneens in Sense is verwerkt. Het toestel voelt erg snel aan en het scherm is prima leesbaar ook in het licht. Wat opvalt is dat het toestel erg plat is maar wel weer lang en breed is wat mensen eventueel kan afschrikken. Al met al is de HD2 een erg goed toestel maar wel wat aan de grote kant. Desalniettemin is het toestel relatief zacht geprijsd met zijn 600 euro waardoor het wederom een hit zou kunnen worden. De specificaties zijn bijzonder goed te noemen en de kwaliteit van het toestel is uitstekend.

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

HTC Touch HD2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters