Eerste ervaring met de HTC Tattoo

De HTC Tattoo is de mid-range telefoon van HTC die op het Android OS loopt. Inmiddels heeft de fabrikant drie Android-telefoons te voorschijn weten te toveren en het wordt tijd dat we derde eens onder handen nemen.

HTC Tattoo

De HTC Tattoo is het eerste echte mid-range toestel dat HTC sinds tijden weer op de markt heeft gezet. Tot nog toe concentreerde de fabrikant zich vooral op de high-end markt met haar Touch-serie telefoons echter is daar verandering in gekomen. Nadat bekend werd dat HTC zich meer ging richten op de mid-range markt wist de producent twee telefoons voor de genoemde doelgroep naar buiten te brengen; de HTC Touch2 en de Tattoo. De Tattoo loopt op Android 1.5 en beschikt tevens over het Sense UI zoals de Hero dat ook heeft. De Tattoo is een compact toestel en zal zeker de jeugdige onder ons aan gaan spreken en inmiddels kunnen we de eerste ervaringen melden over de HTC Tattoo.

Het toestel valt allereerst erg prettig in de hand. Dankzij zijn afmetingen is het een erg handzaam telefoontje dat ook nog een makkelijk met de duim te bedienen is via het touchscreen. Het zilvere kleurtje ziet er gelikt uit maar voelt hier daar wel een beetje goedkoop aan. Wel is het toestel vrolijk vormgegeven en dat is dan ook te zien aan de kap aan de achterkant die voorzien is van een leuk Android-poppetje. De Tattoo zal in verschillende kleuren uit gaan komen wat vooral het jongere publiek naar het toestel moet gaan trekken. Het toestel reageert niet bijster snel op input maar werkt wel gewoon normaal mee. Vooral de prijs en de handzaamheid maken de Tattoo een prima Android-toestel. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de HTC Tattoo terug vinden op All About Phones.

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters