Eerste ervaring met de HTC Touch2

De HTC Touch2 is de opvolger van de eerste HTC-telefoon die in de Touch-lijn was geïntroduceerd. Het toestel is relatief goedkoop maar heeft wel een strak uiterlijk en loopt daarnaast op Windows Mobile 6.5.

HTC Touch2

De HTC Touch2 is de directe opvolger van de HTC Touch. De originele Touch was het toestel dat de nieuwe Touch-lijn van HTC inluidde en de producent heeft die lijn inmiddels sterk uitgebreid. De Touch2 is een toestel dat op dezelfde hoogte wordt gepositioneerd als zijn voorganger en gezien kan worden als een mid-range product. Het toestel is klein en heeft daarnaast ook een niet al te groot scherm. Het gaat hier wel degelijk om een Windows Phone die beschikt over de speciale Windows-button en de drie andere knoppen die noodzakelijk zijn voor het Windows Phone OS.

De Touch2 is zoals gezegd een klein en fijn toestel. Het toestel ligt prima in de handen en weegt opvallend weinig. Het scherm is echter wel aan de kleine kant wat niet zo heel prettig werkt. Wel zit er een scrollbar onder het scherm, een handige toevoeging die we ook kennen van de Touch Pro2. De afwerking van Touch2 is goed te noemen, maar de camera is niet erg spannend. Je zou de Touch2 kunnen zien als een prima instapmodel voor Windows Phone-telefoons en die rol vervult het toestel met verve. Het toestel is redelijk snel in gebruik dankzij de specificaties die vergelijkbaar zijn met die van de Diamond. Al met al hebben we het hier over een degelijk toestel dat meer dan voldoende waar voor zijn geld biedt. Je hoeft geen krachtpatser in je broekzak te verwachten maar desondanks kan de Touch2 prima meekomen. Binnenkort kun je een uitgebreide review vinden over de Touch2 op All About Phones.

HTC Touch2

 

HTC Touch2

 

HTC Touch2

 

HTC Touch2

 

HTC Touch2

 

HTC Touch2

 

De HTC Touch2 bestellen:

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters