Eerste ervaring met de LG BL20 Chocolate

De LG BL20 is soort van semi-officieel aangekondigd door LG. Er is nog in de verste verte geen persbericht van het toestel te vinden maar het toestel is wel prominent aanwezig op de IFA-stand van LG en de reclame folders zijn inmiddels ook al gedrukt van het toestel.

De LG BL20 stond eerst bekend als de LG BL42 en ten tijden van de eerste lek kon All About Phones de eerste beelden van het toestel naar buiten brengen. Twee dagen geleden konden we officieel bevestigen dat de BL20 nog deze week door LG aangekondigd zou gaan worden op de IFA. Inmiddels is een werkend model op de beurs te vinden en we mochten even met het toestel spelen van LG en dus werd het toestel uit haar vitrine gehaald.

De LG BL20 is een waardige opvolger van de eerste Chocolate-telefoon. Het toestel heeft de zelfde looks behouden maar is stuk strakker vormgegeven terwijl de identiteit van de lijn niet verloren is gegaan. Het toestel voelt wel wat plastic aan maar dat was met zijn voorganger ook al het geval. Het menu van het toestel is de inmiddels bekende S-Class interface van LG en dat werkt prima en snel. Daarnaast zijn de menu’s iets aangepast voor het toestel en is de Chocolate-stijl weer overal en nergens terug te vinden in het toestel. Het toetsenbord voelt goed aan van de BL20 ook al houden we zelf niet van platte toetsen die je amper kunt indrukken. Het scherm is mooi en helder en zodra het toestel in stand-by gaat verdwijnt het scherm helemaal in de body en zie je er niets meer van terug. De camera van de BL20, die een 5-megapixelsensor bevat, is goed te noemen en verder zitten er weinig toeters en bellen op het toestel. Al met al een waardige opvolger en nu is het wachten op het persbericht van LG.

LG BL20

 

LG BL20

 

LG BL20

 

LG BL20

 

LG BL20

 

LG BL20

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters