Eerste ervaring met de LG BL40

LG had haar nieuwe line-up meegenomen naar de IFA in Berlijn. Het toestel dat het meest bekijks kreeg was uiteraard de LG BL40 Chocolate. Het toestel met zijn 21:9-scherm ziet er erg mooi uit maar is wel wat groot voor in je zak.

De LG BL40 was wederom een toestel van LG dat veelvuldig uitlekte alvorens het toestel aangekondigd werd. LG besloot met een andere tactiek naar de aankondiging van de BL40 toe te werken. LG liet vervolgens om de paar dagen iets van het toestel zelf los en wist dat af te ronden met een uitgebreide video, die overigens ook al eerder was uitgelekt, en tot slot was de aankondiging daar van de BL40. Het toestel valt vooral op door de verhouding van zijn scherm. Het scherm heeft een breedbeeld verhouding in een 21:9 resolutie en de BL40 is de eerste telefoon die dat heeft in de telecommarkt. Op de stand van LG mochten we met de nieuwe BL40 spelen en hieronder vind je onze vroege mening van het toestel.

De BL40 is een toestel dat lekker in de hand vasthoud. Dit komt doordat het toestel niet breed is maar vooral lang. Wel is het scherm dusdanig langwerpig dat je met je duim niet overal goed bij kunt waardoor je je hand moet verplaatsen over het toestel heen. Het toestel is wel dusdanig lang dat hij niet echt lekker in je zak zit en vooral met ondiepe zakken is daar geen beginnen aan. Het OS is wederom het S-Class OS van LG en die werkt gewoon goed. Ook de cube van LG is weer aanwezig en de multitasking opties zijn goed te noemen van de BL40. Wel is het jammer dat het toestel niet onderscheidende software heeft meegekregen van de producent. Het on-screen toetsenbord is prettig om mee te werken en vooral met twee duimen gaat het erg snel om een bericht op te maken. Films zien er erg goed uit op de BL40 dus daar mogen we niet over klagen. De BL40 zal eind deze maand de verkoop in gaan in ons land. Het toestel moet rond de 450 euro gaan kosten.

LG Bl40

 

LG Bl40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

De LG BL40 bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters