Eerste ervaring met de LG BL40

LG had haar nieuwe line-up meegenomen naar de IFA in Berlijn. Het toestel dat het meest bekijks kreeg was uiteraard de LG BL40 Chocolate. Het toestel met zijn 21:9-scherm ziet er erg mooi uit maar is wel wat groot voor in je zak.

De LG BL40 was wederom een toestel van LG dat veelvuldig uitlekte alvorens het toestel aangekondigd werd. LG besloot met een andere tactiek naar de aankondiging van de BL40 toe te werken. LG liet vervolgens om de paar dagen iets van het toestel zelf los en wist dat af te ronden met een uitgebreide video, die overigens ook al eerder was uitgelekt, en tot slot was de aankondiging daar van de BL40. Het toestel valt vooral op door de verhouding van zijn scherm. Het scherm heeft een breedbeeld verhouding in een 21:9 resolutie en de BL40 is de eerste telefoon die dat heeft in de telecommarkt. Op de stand van LG mochten we met de nieuwe BL40 spelen en hieronder vind je onze vroege mening van het toestel.

De BL40 is een toestel dat lekker in de hand vasthoud. Dit komt doordat het toestel niet breed is maar vooral lang. Wel is het scherm dusdanig langwerpig dat je met je duim niet overal goed bij kunt waardoor je je hand moet verplaatsen over het toestel heen. Het toestel is wel dusdanig lang dat hij niet echt lekker in je zak zit en vooral met ondiepe zakken is daar geen beginnen aan. Het OS is wederom het S-Class OS van LG en die werkt gewoon goed. Ook de cube van LG is weer aanwezig en de multitasking opties zijn goed te noemen van de BL40. Wel is het jammer dat het toestel niet onderscheidende software heeft meegekregen van de producent. Het on-screen toetsenbord is prettig om mee te werken en vooral met twee duimen gaat het erg snel om een bericht op te maken. Films zien er erg goed uit op de BL40 dus daar mogen we niet over klagen. De BL40 zal eind deze maand de verkoop in gaan in ons land. Het toestel moet rond de 450 euro gaan kosten.

LG Bl40

 

LG Bl40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

LG BL40

 

De LG BL40 bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Android

Vier redenen waarom Android gebruikers nu overstappen naar de iPhone lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

Deze vijf boosdoeners slurpen jouw smartphone batterij snel leeg lees verder

Sony toestel 2028 smartphone design

Foto’s van Sony’s full-screen smartphone gelekt: iPhone X-killer? lees verder

Xiaomi Redmi 5 Plus

Huawei P11 kopieert meest controversiële feature iPhone X lees verder

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters