Eerste ervaring met de LG GM750

De LG GM750 is de eerste telefoon van LG die op Windows Mobile 6.5 gaat lopen. Het toestel is ontworpen als een echte Windows Phone maar mist opmerkelijk genoeg de daarvoor benodigde knoppen. All About Phones neemt een kijkje bij LG en speelt met de GM750.

LG GM750

De LG GM750 is de telefoon die LG afgelopen februari wist aan te kondigen in Barcelona tijdens het Mobile World Congress. Het toestel was toen nog voorzien van Windows Mobile 6.1 echter was het een tijdje angstvallig stil omtrent dit model. Inmiddels is duidelijk dat LG gewacht heeft op de introductie van 6.5 en gisteren was het dan ook zover en wist Microsoft haar nieuwe besturingssysteem voor telefoons te introduceren. De GM750 wordt alleen verkocht bij Vodafone in ons land en er is dan ook een mooi Vodafone-menu in het toestel te vinden waarin de nieuwe Vodafone-applicaties terug te vinden zijn. Het toestel moet nog deze maand bij de telco op de markt gaan komen voor een relatief zacht prijsje. Het menu van het toestel is overigens niet aangepast naar de wensen van Vodafone en daardoor is naast het standaard Windows Phone-menu nu ook het S-Class menu van LG te vinden.

De LG GM750 is een prima telefoontje dat lekker in de handen ligt. Het toestel heeft afgeronde hoeken wat prettig aanvoelt. Het toestel is jammer genoeg van de voorkant niet helemaal vlak wat wel zo prettig is tijdens het gebruik van het touchscreen. Je voelt dan ook de randjes aan de zijkant als je aan het scrollen bent en dat werkt niet altijd even prettig. Wat verder opvalt is dat de benodigde Windows Phone-toetsen op het toestel missen terwijl Microsoft dat wel als een vereiste had neergezet voor Windows Mobile 6.5 en hoger. Het S-Class UI op het toestel werkt goed en snel en de menu’s zien er grafisch erg sterk uit. Het toestel voelt dan ook snel aan en samen met Marketplace en de Vodafone-applicaties kun je het een echt multimedia-toestel noemen dat voor een prijs van rond de 350 euro erg betaalbaar is.

LG GM750

 

LG GM750

 

LG GM750

 

LG GM750

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Zeker. Ten eerste is het een smartphone, waardoor hij eindeloos uitbreidbaar is. Daarnaast heeft het toestel zaken als Wi-Fi, GPS, 3G en een geüpdate interface 🙂

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters