Eerste ervaring met de LG GW620

LG’s eerste Android-telefoon gaat eind deze maand zijn weg vervolgen richting verschillende winkels in Nederland. Het toestel is inmiddels in onze handen beland en onze eerste ervaring met de LG GW620 is onverdeeld positief.

LG GW620 Android

De LG GW620 is een telefoon die al een tijd geleden aangekondigd werd door de producent en waarna er nog weinig van vernomen werd. Inmiddels is LG begonnen met het voorbereiden van zijn campagne omtrent dit toestel en eind deze maand moet de telefoon dan ook daadwerkelijk beschikbaar zijn in verschillende winkels. Voor dat we de LG GW620 in onze handen kregen hadden we eerlijk gezegd weinig verwachtingen van het toestel. Echter nadat we de telefoon voor het eerste in onze handen kregen veranderde deze mening als als sneeuw voor de zon.

De GW620 is allereerst een bijzonder stevige telefoon die erg solide en prettig aanvoelt. LG heeft voor deze telefoon gebruik gemaakt van plastic met een soort rubber-laagje er overheen waardoor hij stevig voelt en je goede grip op de telefoon zelf hebt. De afmetingen zijn prima waardoor hij goed in de palm van je handen past en hij makkelijk met een enkele hand te bedienen is. Ook het toetsenbord schuift stevig en prettig uit en wat gelijk opvalt is dat het toetsenbord opvallend groot is. Zo zitten er maar liefst vijf rijen van toetsen op het apparaat en daarbij komt ook nog eens dat elke toets meer dan voldoende ruimte heeft om goed bediend te worden. De toetsen aan de voorkant van het toestel, de menu-toets, home-toets en terug-toets, zijn touchknoppen met daarbij de uitzondering van de middelste menu-knop die wel ingedrukt kan worden. De knoppen reageren allemaal prima en vlot.

Het scherm van het toestel is mooi helder en ook de automatische schermhelderheid-sensor doet zijn werk prima. De sensor zorgt ervoor dat het scherm gedimd wordt waar nodig en dat de verlichting van het toetsenbord aan gaat. De interface van het toestel zelf is grootendeels onderhanden genomen door LG en dat is erg positief uitgepakt. Zo is er over de Android-laag heen een S-class sausje gegoten in de vorm van de icoontjes en de multimedia-menu’s. Het toestel reageert opvallend snel op de input en alle menu’s komen snel opzetten. Ook heeft LG ervoor weten te zorgen dat het overzicht van het menu gespaard blijft, is dat bij de BL40 niet altijd het geval was. De menu’s zijn netjes ingedeeld en zeer overzichtelijk te noemen. LG’s eigen interface is zeker een toevoeging van Android op deze telefoon.

Tot slot kunnen we melden dat de GW620 op Android 1.5 loopt. Vanaf morgen is All About Phones in Korea te vinden bij LG Mobile en uiteraard zal de LG GW620 ons vergezellen. Mocht je dan ook brandende vragen hebben aan LG over deze telefoon of in het algemeen dan kun je die hier kwijt. Onze trip naar Korea kun je hier volgen.

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

LG GW620 Android

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. betul -

    Ik heb deze lg , ik ben er egt tevreden over, het is egt fijn om erop te internetten… ik wil heel me leven geen andere telecfoon meer :p hahahahah ik heb alleen wifi maar dat is ook wel goed thuuis kan k lekker op de bank internettten in plaats van me laptop of pc open te doen..

  2. MRAmsterdamNL -

    Boven verwachting goed toestel! Netjes LG! Volgende keer dat hele lelijke Google UI eruit mikken en netjes de complete S-Class UI van de BL40 Chocolate inbouwen dan is ie af!

    MR

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters