Eerste ervaring met de Nokia 6760 Slide

Nokia heeft de Nokia 6760 Slide, beter bekend als de Surge, ook op de IFA beurs in Berlijn staan. Het toestel ziet er in het echt nog aparter uit dan op de foto’s maar desalniettemin kan het toestel zeer zeker aanslaan bij de jongeren.

Nokia 6760 Slide

Nokia heeft op de IFA beurs een stand die in samenwerking met Brightpoint is neergezet. Op de stand zijn bijna alle nieuwe toestellen te vinden, alleen de Nokia N900 was niet aanwezig maar desalniettemin hebben we het toestel kunnen opvissen op de beurs. Zo was er ook de Nokia 6760 Slide die in Amerika bekendstaat als de Surge. Het toestel zag er al op de persfoto’s apart uit echter is hij in het echt nog een stapje grappiger. Het toestel is erg klein en voelt apart in de handen. Hij is licht, een beetje raar gevormd en kan hier en daar als een designer-telefoon worden gezien. Het toestel is vooral gericht op jongeren en dat blijkt ook wel uit de specificaties, de stijl en uiteraard de afmetingen.

De Nokia 6760 Slide is een prima toestel dat zijn geld best waard is. Wel is het jammer dat er geen tiltsensor ingebouwd zit want als je het scherm omdraait gebeurt er bar weinig. Het toetsenbord van het toestel is wel erg compact en met grote vingers heb je weinig aan het Qwerty-toetsenbord. Wel is het fijn dat er een grote spatieknop op het toestel zit maar het ontbreken van een touchscreen is in deze dan wel weer een groot gemis. De Slide zal het moeten gaan afleggen tegen de Samsung B3410. Echter is naar onze mening de Samsung wel wat prettiger om mee te werken en dat komt mede door zijn touchscreen mogelijkheden. De 6760 Slide moet eind dit jaar in de winkels gaan liggen in de Benelux.

Nokia 6760 Slide

 

Nokia 6760 Slide

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters